Den savnede, 51 år gamle Joar Aspås, ble sist bekreftet sett gående fra sin bopel i Ålen i Trøndelag tirsdag 8. oktober kl. 05:38. 

Politiet ønsker nå tips fra publikum. Dersom noen har sett den savnede eller har andre opplysninger som kan være relevant for politiets søk, ønsker vi at dette meldes til politiets tipstelefon 73489400 eller via nettadressen tips.politiet.no/trøndelag. Aspås beskrives som 168 cm høy og godt trent.

- Vi ønsker å komme i kontakt med alle som tror de kan ha informasjon som er relevant for vårt søk etter savnede, sier etterforskningsleder Anders Malm.

Politiet søker etter den savnede med betydelige ressurser, sammen med flere andre nødetater og frivillige organisasjoner. Både droner, hunder og helikoptre har vært involvert i leteaksjonen som i første omgang har foregått rundt Ålen sentrum. Det er også gjort overflatesøk i elva Gaula.

- Politiet holder flere ulike hypoteser åpne rundt hva som kan ha skjedd, og søket fortsetter fremover, sier etterforskningsleder Anders Malm.

Mannen ble meldt savnet til politiet ca. kl. 19:30 tirsdag kveld av sin nærmeste familie. Ettersom han hadde kommunisert at han skulle jobbe overtid, ble han ikke meldt savnet tidligere på dagen.

Familien ønsker å formidle takknemlighet til alle som bidrar i søket etter savnede. Politi og familie oppfordrer befolkningen i Ålen til å undersøke boder, driftsbygninger og lignende, for å bidra i søksarbeidet fremover.

Politiet vil komme tilbake med mer informasjon ved utvikling i saken.

Mvh,

Trøndelag politidistrikt

 

Joar Aspås er meldt savnet. Foto: Privat
Joar Aspås er meldt savnet og politiet ønsker tips fra publikum.
FotoPrivat