Oppdatering i saken torsdag kl.22.20

Funn av død person i Trondheim

Politiet i Trøndelag bekrefter at det er gjort funn av en død person i Trondheim torsdag kveld.

Det er trolig den savnede Liv-Hanne Lindgren (20) som er funnet omkommet.

De pårørende til den savnede kvinnen er varslet om funnet.

Funnet av den avdøde ble gjort i området Brattøra.

- Politiet vil fortsette sine undersøkelser for å kartlegge hva som har skjedd. Det vil også bli foretatt obduksjon, sier etterforskningsleder Knut Grasvik.

- Det er ingen indikasjoner på at det har skjedd noe straffbart, sier Knut Grasvik.

Pressemelding torsdag 17. november ettermiddag
Den savnede er Liv-Hanne Lindgren i starten av 20-årene som ble meldt savnet av familien like før klokka 22 onsdag kveld. Politiet deler nå navn og bilde i samråd pårørende.

Hun beskrives som 180 cm høy, lys i huden, mørkt hår til skuldrene. Hun går stort sett i store klær og har trolig på seg en grønn jakke og beige lue, som vist på bildet.

Dersom noen har sett den savnede eller har andre opplysninger i saken, meld fra til politiets tipstelefon 73489400 eller via nettadressen tips.politiet.no/trøndelag

Politiet er særlig interessert i observasjoner fra personer som har oppholdt seg i midtbyen i Trondheim i tidspunktet fra kl. 03:00 og utover natt til torsdag 17. november.

- Vi jobber med flere hypoteser og det etterforskes for fullt, sier etterforskningsleder Knut Grasvik.

Politiet søker etter den savnede med betydelige ressurser sammen med andre nødetater og frivillige. Leteaksjonen har primært foregått i Trondheim sentrum. Det vil blir også gjort søk i Nidelva.