Det har i natt og i dag vært søkt med hundeekvipasjer Norske redningshunder, snøskuterpatruljer og mannskap fra Røde Kors i området hvor han bodde i Skiippagurra, uten resultat.

- Den savnede har ikke vært sett siden slutten av november, som er den siste sikre observasjonen politiet har av han.  Vi ønsker å komme i kontakt med personer som har sett Nilsen etter 29. november fram til i dag. Den savnende er 155 cm høy, spe bygd og pleier å ha brun vinterjakke, blå lue og svart boblebukse på seg. Ta kontakt med politiet på telefon 02800 dersom du har sett den savnede, sier operasjonsleder John-Kåre Olsen.

Den savnede skal ikke hatt stor omgangskrets men politiet har søkt i områder hvor han har pleid å gå eller oppholde seg.

- Vi er fortsatt på redningssøk, men all den tid mannen ikke har vært sett siden november frykter politiet at noe kan ha tilstøtt ham og at han kan være omkommet.

Familien har frigitt bildet av den savnede.

 

 

-

Savnet John Ivar Øyvind Nilsen
Den savnede John Ivar Øyvind Nilsen. 155 cm høy, spe bygd og pleier å ha brun vinterjakke, blå lue og svart boblebukse på seg.