Den siktede jobber i en bank i Trøndelag. Foreløpig tyder etterforskningen på at beløpet er på flere titalls millioner, men det er per nå ikke opplysninger som tilsier at kunder er rammet.

- Dette er en alvorlig sak som vi etterforsker for fullt. Politiet begjærer siktede fengslet i to uker med brev og besøksforbud slik at politiet kan gjennomføre nødvendige etterforskningsskritt, sier Ole Andreas Aftret, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt,

- Utover det kan vi ikke gå ut med flere detaljer på nåværende tidspunkt av hensyn til etterforskningen, sier Ole Andreas Aftret, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt.

Fengslingsmøtet er berammet til lørdag 21.01 kl.12:00 i Trøndelag tingrett. Påtalemyndigheten begjærer varetektsfengsling i to uker med brev- og besøksforbud, grunnet bevisforspillelsesfare. Påtalemyndigheten begjærer også lukkede dører.

For media:

Det er begrenset med informasjon vi kan dele på dette tidspunktet.

Ole Andreas Aftret, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt, vil være tilgjengelig på telefon 73 48 94 50 lørdag 21. januar kl. 13:45 -14:30.
Om det ønskes TV intervju, send sms til Ane Flo (41 46 24 02), så tilrettelegger vi for det kl. 14.45 utenfor politihuset i Trondheim.

Mvh,

Trøndelag politidistrikt