Han er ca. 170 cm høy, har mørkt kort hår og asiatiske trekk. Da han forsvant hadde han trolig på seg grå joggebukse, svart jakke, hvite joggesko og mulig sort hettegenser.

- Politiet har iverksatt flere etterforskningsskritt gjennom hele uka og etterforskningen pågår for å finne den savnede. Vi har ingen indikasjoner på at det er noe straffbart som har skjedd, men vi jobber ut ifra flere hypoteser, sier politifaglig etterforskningsleder Kjell Steinar Wibe i Trøndelag politidistrikt.

- Vi er bekymret siden det har gått såpass lang tid og politiet ønsker å komme i kontakt med alle som tror de kan ha informasjon om den savnede, sier politifaglig etterforskningsleder Kjell Steinar Wibe i Trøndelag politidistrikt.

Dersom noen har sett den savnede eller har andre opplysninger, ønsker vi at dette meldes til politiets tipstelefon 73489400 eller via nettadressen tips.politiet.no/trøndelag.

Til media: Vi har ikke flere opplysninger på nåværende tidspunkt. Vi vil komme tilbake med mer informasjon ved utvikling i saken.

Se bilde under.

*Oppdatering 31.03.2023: den savnede er kommet til rette i dag og vi har derfor fjernet navn og bilde i saken. 

Mvh,

Trøndelag politidistrikt