Klokken 00.21 natt til 1. påskedag fikk politiet melding om at det hadde vært en alvorlig voldshendelse på Mosby. Politiet og helse rykket umiddelbart ut. Da nødetatene ankom åstedet ble det funnet en livløs person. En person ble etter kort tid erklært død av lege.

- Hendelsesforløpet er uklart, men en person er pågrepet og foreløpig siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Den siktede er så langt ikke avhørt, men politiet håper å gjennomføre et innledende avhør i løpet kort tid, sier politiadvokat og jourhavende jurist i Agder politidistrikt, Ulrik Skaar Klokkehaug.

- Det gjennomføres tekniske undersøkelser på stedet for å sikre spor og med tanke på å finne ut hva som har skjedd. Det vil bli foretatt obduksjon av avdøde, sier Klokkehaug.

Politiet kan på nåværende tidspunkt ikke kommentere detaljer i etterforskningen.

- Det er fortsatt tidlig i etterforskningsfasen, og politiet jobber for å hente inn informasjon gjennom tekniske undersøkelser som må sammenholdes med annen informasjon knyttet til saken, sier Klokkehaug.

Media

Politiadvokat Ulrik Skaar Klokkehaug er Agder politidistrikts talsperson i saken, og kan kontaktes på telefon 404 42 240.