Catherine Janson og Stig Øwre
I DIN PODKASTSPILLER: DigiTalt er nå ute med sine to første episoder.

Politiets IT-enhet (PIT) skal være en pådriver for digitalisering i politiet, og nettopp digital transformasjon er den røde tråden i den nye podkasten DigiTalt. I denne podkasten skal vi dele erfaringer og refleksjoner, suksesser og fiaskoer - om den digitale transformasjonen politiet går gjennom. Bak mikrofonene er IT-direktør Catherine Janson og avdelingsdirektør Stig Øwre.

Viktig å dele

– Vi har mye på hjertet, som vi ønsker å dele med IT-bransjen, offentlig sektor og selvfølgelig med ansatte i politiet. Vi håper også det vil bidra til å gjøre PIT mer kjent blant potensielle søkere, sier Janson.

I første episode deler vi erfaringer fra da PIT omorganiserte på Teams, endret navn og fikk på plass ny instruks for IT i politiet. I andre episode tar vi for oss kompetanse, som er et viktig element i digital transformasjon. Hvilken kompetanse trengs for å løse et problem? Hvordan sette sammen riktig kompetanse i et team, en avdeling og en organisasjon som PIT? Og ikke minst - hvilken kompetanse trenger vi for å løse oppdraget vårt om tre år og fem år?

I kommende episoder inviteres det gjester, enten fra PIT, politiet eller utenfra, så det er bare å følge med!

Dette er DigiTalt

  • De to første episodene er ute, de finner du på: shows.acast.com/digitalt.
  • Du finner også podcasten og episodene på Apple Podcasts og på Spotify.
  • DigiTalt kommer med ny episode annenhver torsdag.