Avdøde ble obdusert den 28.04.2023. Politiet har mottatt en foreløpig obduksjonsrapport. Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at avdøde hadde skader etter vold. Politiet ønsker av hensyn til etterforskningen ikke å si noe om dødsårsak.

På bakgrunn av etterforskningen fikk politiet informasjon som gjorde at man pågrep en mann i 50-årene på fredag morgen. Den pågrepne og avdøde kjente hverandre fra før. Lørdag 29. april ble mannen fremstilt for varetektsfengsling. Politiet fikk medhold i 4 ukers varetektsfengsling med brev og besøksforbud, hvorav 2 uker i fullstendig isolasjon. Vedkommende er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

Politiet i Nordland har satt inn store ressurser i etterforskningen. Lokalt politi får bistand fra Kripos, samt taktisk og teknisk bistand fra ulike fagenheter i Nordland politidistrikt.

Politiet ønsker å komme i kontakt med mulige vitner som har gjort observasjoner de tenker kan ha betydning for politiet, i området Oscarsborg/Amfi Bolagsgata i tidsrommet 15.04.23 fra klokken 12:30 og påfølgende dager. Videre ønsker vi kontakt med andre som har opplysninger i saken. Ring politiets operasjonssentral på 02800.