Klokken 22:09 søndag kveld fikk politiet melding om at en kvinne i 30-årene hadde blitt knivstukket i Notodden sentrum. Kvinnen er ikke livstruende skadd og behandles på sykehus.

-        En mann i slutten av tenårene er pågrepet og siktet for grov kroppsskade, opplyser politiadvokat Tine Henriksen. Hun sier videre at spørsmål om fengsling vil bli vurdert i løpet av mandagen.

Politiet meldte søndag kveld at én mann var innbrakt etter hendelsen, men at man ikke kunne si helt sikkert at dette var gjerningspersonen.

- Verken fornærmede eller den pågrepne er foreløpig avhørt. Dette er noe vi tar sikte på å gjennomføre i løpet av dagen. Slik saken står nå er det ingenting som tilsier at vi ser etter en annen gjerningsperson, sier Henriksen. Hun sier at den siktede er kjent for politiet fra tidligere, men kun for mindre forhold.

Henriksen bekrefter at det fremstår som at kvinnen var et tilfeldig offer. -    Ut ifra informasjon vi har nå, så skal det ikke ha vært noen relasjon eller kontakt med fornærmede og siktede før hun blir skadet, sier hun.

Mandag fortsetter det kriminaltekniske arbeidet. Henriksen forteller at det også vil være fokus på innhenting av overvåkingsmateriale og avhør av vitner. Politiet ber derfor personer som kan ha informasjon om hendelsen, eller som kan ha observert noe som kan være relevant, om å ta kontakt på telefon 476 96 200.