Marcus forsvant fra morens hjem i Rustefjelbma natt til fredag.

-Vi har ikke grunn til å tro at han ønsket å forsvinne eller bli borte. Derfor bekymrer vi oss for at han ikke har kommet til rette ennå.  Tipsene vi har fått gjennom helgen har ikke brakt oss noe videre, opplyser Gabrielsen Kvandal.

Den savnede er ikke bosatt i Finnmark, og har i så måte forholdsvis liten omgangskrets her,  men vi har vært i kontakt med omgangskretsen og bekjente og de er også bekymret og bidrar i letingen.

Vi jobber bredt,  i savnet-saker så er det naturlig å jobbe etter hypoteser om saknede har forsvunnet frivillig, har hatt et sykdomsforløp, har vært utsatt for et uhell eller vært utsatt for en straffbar handling.

Vi har ikke noen hovedhypotese, men det er ingenting så langt som tyder på at han ønsket å forvinne eller bli borte. Når tiden nå går og han ikke har dukket opp, er det noe som bekymrer oss for tyder på at noe har hendt ham. Så  vi ber fortsatt om hjelp fra publikum.

- Ring 28000 eller 78972000 dersom du har sett Marcus, har opplysninger som kan bidra i søket eller vet hvor han befinner seg, sier etterforskningsleder Haakon Gabrielsen Kvandal.