Politiet i Finnmark har ikke merket noen endringer opp mot situasjonen i Russland. Trafikken på Storskog er normal og lav. -Vi følger tett med på situasjonen, og monitorer grensen og har særlig oppmerksomhet på endringer som vil kunne påvirke oss, forsikrer politimester Ellen Katrine Hætta. Vi har ikke sett noe unormalt eller hendelser som påvirker norske forhold. Som beredskapsorganisasjon følger vi situasjonen tett og kan raskt sette inn tiltak dersom det oppstår behov for det, vi har også god dialog med andre beredskapsaktører og vurderer situasjonen fortløpende. -Vi forstår at situasjonen over grensen kan føre til bekymring og befolkningen kan føle på utrygghet. Jeg vil derfor forsikre alle om at vi følger situasjonen tett, og vi ser ingenting som påvirker norske forhold, sier politimester Ellen Katrine Hætta.
ROLIG: Slik så det ut på Storskog kl 1300 i dag. Storskog grenseovergangssted har det i dag vært normal og lav trafikk.
Foto Politiet

 

-Vi følger tett med på situasjonen, og monitorer grensen og har særlig oppmerksomhet på endringer som vil kunne påvirke oss, forsikrer politimester Ellen Katrine Hætta.

Vi har ikke sett noe unormalt eller hendelser som påvirker norske forhold.

Som beredskapsorganisasjon følger vi situasjonen tett og kan raskt sette inn tiltak dersom det oppstår behov for det, vi har også god dialog med andre beredskapsaktører og vurderer situasjonen fortløpende.

-Vi forstår at situasjonen over grensen kan føre til bekymring og befolkningen kan føle på utrygghet. Jeg vil derfor forsikre alle om at vi følger situasjonen tett, og vi ser ingenting som påvirker norske forhold, sier politimester Ellen Katrine Hætta.