Nødetatene fikk melding rundt klokken 01:30 om at en båt med fire personer i, hadde kjørt på en stake i nærheten av Kreklingholmen.

De fire var på krabbefiske i en 16 fots lettbåt da ulykken inntraff.
En av de fire ble livstruende skadd i sammenstøtet og det ble foretatt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

De tre andre som var i båten ble flydd til sykehus og vil bli forsøkt avhørt når de er i stand til det. Politiet kan ikke si noe om helsetilstanden til de tre.

–Alle fire er norske statsborgere. Pårørende er i ferd med å bli varslet og av den grunn ønsker ikke politiet å gi nærmere opplysninger på nåværende tidspunkt, sier politistasjonssjef i Farsund og Lyngdal politistasjonsdistrikt, Jan Åge Sakariassen.

Etterforsker ulykken
Politiet i Agder har overtatt saken fra Hovedredningssentralen og vil etterforske ulykken. Rutinemessig er det tatt blodprøver av alle de involverte. Det er så langt ikke kjent hvem som førte båten. Det uklart hva som forårsaket ulykken. Båten er sikret og vil bli undersøkt.

 


Media:
Politistasjonssjef Jan Åge Sakariassen i Farsund og Lyngdal politistasjonsdistrikt vil være tilgjengelig for spørsmål på telefon 40442240 mellom klokken 12 og 14 i dag, mandag 24.07.