Klokken 13.21 i ettermiddag mottok politiet en melding om en alvorlig voldshendelse på en privat adresse i bydelen Vågsbygd i Kristiansand.

- Meldingen inn til politiet var av en slik karakter at politiet umiddelbart forstod at vi sto ovenfor en alvorlig sak. Innringer til politiet var en person som skulle besøke personene som bor på adressen. På bakgrunn av meldingen rykket politiet ut med flere patruljer, som kom raskt til stedet. Oppdraget ble ressurssatt ut i fra hvordan politiet oppfattet meldingen for å få kontroll på stedet og oversikt over hva dette dreier seg om., sier politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt.

Da politiet kom frem ble det funnet to personer inne i boligen som var livløse og som raskt ble konstatert døde. Da første patrulje kom til stedet ble boligen klarert og det var ingen andre personer i boligen enn de døde.

Politiet etterforsker hendelsen som et dobbeltdrap.

Det er foretatt flere vitneavhør. Kriminalteknikkere er på stedet og foretar åstedsundersøkelse. Det iverksettes rundspørring i nabolaget.

Det er for tidlig å si noe om dødsårsakene. De avdøde er ikke offisielt identifisert, men etterforskningen tilsier at det er mor og en datter på 8 år. Pårørende er varslet.

Pedersen sier det er begrenset hva politiet kan si:

– Vi er fortsatt tidlig i etterforskningsfasen, og det er derfor lite informasjon vi kan gå ut med nå. På nåværende tidspunkt er det ingenting som tyder på at hendelsen skulle tilsi at det er noen fare for publikum. Dersom noen har opplysninger som kan belyse saken må de ta kontakt med politiet. Vi ønsker spesielt å komme i kontakt med folk i nabolaget som skulle ha videoovervåkning på boligene sine eller for eksempel på biler, type Tesla som har kamera i bilen, sier Pedersen.