Politiet har iverksatt en omfattende etterforskning i forbindelse med at to personer ble funnet døde på en adresse i Vågsbygd i Kristiansand.
- En person er siktet for drap og vi har etterlyst personen internasjonalt, sier Cecilie Pedersen.

Politiet etterforsker fortsatt saken bredt.

- Politiet jobber fortsatt ut ifra flere hypoteser. For politiet er det nå viktig å formidle at en siktelse i en straffesak ikke betyr at vedkommende er gjerningsperson. Vi holder fortsatt alle muligheter åpne og vi utelukker ikke at det kan være andre eller flere gjerningspersoner, sier Pedersen.

Politiets kriminalteknikere har jobbet på åstedet gjennom kvelden og natten, og vil fortsette dette arbeidet de neste dagene. Det er også gjort flere undersøkelser gjennom kvelden og natten etter tips fra publikum.

- Politiet etterforsker nå saken med store ressurser. Vi er nå opptatt av å så fort som mulig finne ut hva som har skjedd og hvorfor dette har skjedd. Vi har lav terskel for å undersøke tips. Det vil derfor fortsatt være synlig aktivitet fra politiet knyttet til denne saken, sier Pedersen.

I forbindelse med dødsfallene i Vågsbygd som etterforskes som dobbeltdrap, vil politiinspektør Cecilie Pedersen være tilgjengelig for media på en felles pressebrief torsdag 28. september kl. 10.30 på politihuset i Østre Strandgate 55.