Politiet i Agder ber etterlyser 73 år gamle John Egil i Kristiansand kommune.
Siste sikre observasjon av savnede er tirsdag 28. november kl. 12.54 i Rona i Randesund i Kristiansand kommune. Savnede gikk da av M1-bussen som kom fra Sørlandssenteret.

Etterlysningen i media med navn og bilde skjer etter ønske fra de pårørende. Håpet er at noen kan ha informasjon om savnede som kan hjelpe politiet å finne ham.

- Siste sikre observasjon av savnede er tirsdag 28. november kl. 12.54 i Rona i Randesund i Kristiansand kommune. Savnede gikk da av M1-bussen som kom fra Sørlandssenteret, sier oppdragsleder Frode Vang.

Politiet ber de som kan ha observert savnede om å ta kontakt med politiet på  telefon 02800.

Den savnede mannen er 1,85 meter høy og har grått hår. Ved siste sikre observasjon hadde han på seg en lys/hvit jakke og mørke bukser.
Politiet oppfordrer også publikum til å sjekke boder og andre aktuelle oppholdssteder på sine eiendommer, for å se om mannen kan oppholde seg der.

Det var familiemedlemmer som meldte John Egil savnet. Politiet igangsatte søk etter savnede torsdag kveld. Det er søkt gjennom natten og fredag har søket fortsatt med store ressurser. Letemannskapene har samlet seg ved Sukkevannshallen og har dette som utgangspunkt for søket.

Det søkes med mannskaper i terrenget rundt Rona gjennom kvelden og natten.

- Vi jobber både med operative søk og med etterretning, hvor vi eksempelvis henter inn video fra overvåkingskameraer, forklarer Vang.

Media:
Spørsmål i saken rettes til operasjonsleder på tlf. 38 13 65 20. Talsperson på stedet er innsatsleder Vigleik Fidje.

Foto Agder politidistrikt.
Politiet i Agder etterlyser 73 år gamle John Egil som er meldt savnet.