Politiet ønsker tips fra publikum

De tre gjerningspersonene er menn som skal ha hatt på seg mørke klær med hetter. Den ene er beskrevet som svært høy og høyere enn de to andre. Politiet ønsker tips fra publikum som kan ha sett disse tre personene i området Fannremsmoen/Johan Gjønnes veg/Orkdalsveien i tidsrommet fra midnatt kl.00:00-01:30 den 7. januar (natt til søndag).

Politiet er også interessert i om noen kan ha video fra bil med opptaksfunksjon, som dashcam, Tesla Sentry Mode eller lignende i samme tidsrom den 7. januar på Fylkesveg 65, på strekningen: rundkjøringen ved Best bensinstasjon på Fannrem og til E39 ved Orkanger sentrum. Politiet er interessert i opptak fra bilkamera i begge retninger.

De som har tips i saken kan kontakte politiet via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag eller på tipstelefon 73 48 94 00 mellom kl. 08-00-15:30.

Politiet er i gang med etterforskning og av hensyn til den og siden ingen er pågrepet er det begrenset hva politiet har av informasjon på nåværende tidspunkt.

For media
Påtaleansvarlig i saken Bente Bøklepp er tilgjengelig for media på telefon 73 48 94 50 tirsdag 9. januar kl.14:00-14:30.

Med vennlig hilsen,
Politiet i Trøndelag