I samråd med de pårørende frigir politiet navn og bilde. Det er Ole Andreas Sønstvedt, 37 år, som er funnet.

Fra bistandsadvokat Heidi Ysen ønsker familien å formidle følgende:

"Det er en stor sorg å få vite at en sønn og bror er borte, og sjokkerende at det har skjedd på denne måten. Samtidig er det en lettelse å endelig vite. Familien ber om at pressen respekterer at de ønsker å sørge i fred, og ta dette innover seg."

Siktedes nærmeste familie ber også om ro fra media.

Ytterligere opplysninger om levningene, kan politiet på dette stadiet av etterforskningen ikke kommentere.

– Grunnen til dette er at politiet ikke ønsker at vitner som kan ha relevant informasjon i saken skal påvirkes av informasjon de leser i media, sier politiinspektør Liv Hilde Nytrøen. Det kan på et senere stadiet i saken være aktuelt å gå ut med mer opplysninger om dette.

Politiet jobber fortsatt med kriminaltekniske undersøkelser på eiendommen. Nye funn har fortløpende blitt sendt inn til analyse til Kripos og Rettsmedisinsk institutt. Disse undersøkelsene vil fortsette i lengre tid fremover. Innlandet politidistrikt har mottatt svar på noen prøver og venter fortsatt på svar fra flere. Av hensyn til den pågående etterforskningen kan vi ikke gå inn på resultater fra disse prøvene.

Politiet jobber fortsatt intensivt med etterforskningen i saken og det gjenstår fortsatt omfattende gjøremål. Det er ingen andre mistenkte eller siktede i saken.

- Hvis publikum har opplysninger om aktivitet på eiendommen fra nyttårsaften og frem til og med 24. januar så oppfordrer vi dem om å ta kontakt med politiet, sier Nytrøen. Tips kan ringes inn til politiet på 94 01 65 55 eller ved å bruke gå inn på politiet.no for å tipse (https://tips.politiet.no/web/).