Politiet mottok melding 07.58 torsdag 15. februar om at det var gjort innbrudd og at det var stjålet elektronisk utstyr fra skolen. Politiet har iverksatt etterforskning og sikret spor på stedet.

Innbruddet har trolig skjedd onsdag ettermiddag/kveld mellom klokka 17 og 20, og gjerningspersonen(e) har trolig tatt seg inn på skolen fra siden som vender mot Fagskolen Innlandet.

– Vi ønsker å komme i kontakt med personer som oppholdt seg i området i dette tidsrommet onsdag, enten de har vært på Fagskolen, på hundetrening på uteområdet i nærheten eller av andre grunner har vært i området. Vi ønsker tips fra folk om de har sett noen bære noe ut fra skolen eller annen aktivitet knyttet til skolen, sier politioverbetjent John Eivind Melbye.

Hva som er stjålet, er det ikke full oversikt over ennå, men det skal være stjålet elektronisk utstyr både fra den internasjonale skolen og Gjøvik læringssenter.

– Det er brytespor på dør, og vi jobber med å innhente film fra videoovervåkingkamera i området, sier Melbye.

Dette er tredje gang på et halvt år at det begås innbrudd på skolen. Også de to foregående gangene ble det stjålet elektronisk utstyr. Politiet ser innbruddene i sammenheng med hverandre.

Tips kan meldes politiet på 94016555