Personen ble funnet ute i terrenget torsdag ettermiddag og politiet har sperret av området.

– Personen er ikke identifisert og foreløpig kan vi ikke si noe om kjønn eller alder. Det er også for tidlig å si noe om dødsårsak. Funnet er gjort i nærheten av stedet der en savnet mann sist ble sett i desember i fjor, sier politiadvokat Kine Wesseltoft i Agder politidistrikt.

Funn av mobiltelefon
– Bakgrunnen for funnet var at turgåere i nærheten fant en mobiltelefon som tilhører savnede Christian Oleg Horge. De meldte fra om funnet av mobiltelefonen og politiet sendte da ut en hundepatrulje som etter kort tid fant den døde personen ute i terrenget, sier Wesseltoft.

– Det er for tidlig å si om det er den savnede som er funnet, men siden funnet ble gjort i nærheten av der savnede Horge forsvant, var det naturlig å varsle de pårørende til den savnede. Det er nå gjort. Politiet har sperret av området rundt funnstedet og kriminalteknikere vil arbeide på stedet utover kvelden, sier Wesseltoft.


Media:
Operasjonsleder Ronny Aateigen Andersen i Agder politidistrikt er tilgjengelig på pressenummeret, men understreker at det er begrenset hva mer politiet kan kommunisere på nåværende tidspunkt.