Siste livstegn fra Horge var 8. desember i fjor. Da ble han observert rundt en kilometer fra der han ble funnet død torsdag. Familien meldte mannen savnet i midten av januar.

– Politiet har nå fått bekreftet id på personen og det er den savnede som er funnet død. De pårørende er varslet. Per nå er det ingenting som tyder på at han er utsatt for noe straffbart, men vedkommende er sendt til obduksjon. Det er for tidlig å si noe om dødsårsak, men vi håper obduksjonen kan hjelpe oss med det, sier politiadvokat Kine Wesseltoft i Agder politidistrikt.

Fant mobiltelefon
Det var turgåere som torsdag varslet politiet om funn av en mobiltelefon hvor id-kort til savnede var i etuiet. En hundepatrulje ble sendt ut og fant den savnede i terrenget et par hundre meter fra der telefonen ble funnet.

Planla søk
– Lørdag skulle over 50 personer fra politiet og frivillige organisasjoner startet søk etter antatt omkommet i forbindelse med savnet-saken. Søket er naturlig nok avblåst og letemannskapene har fått beskjed om dette, sier stabssjef Vidar Arnesen i Agder politidistrikt.

 

Media:
Politiadvokat Kine Wesseltoft er tilgjengelig for spørsmål på telefon 404 42240 (ikke sms) fram til klokken 15:45 i dag, fredag 01. mars.