Grensekontroll fritidsbåter
Grensekontrollen i Sandefjord er i Framnes kai 5, brygge nedenfor Verkstedsveien 6.( pos N: 59° 07.119' Ø: 10° 13.692 )

Reisende om bord i fritidsbåter som ankommer Norge fra utlandet plikter å fremstille seg for grensekontroll ved det grenseovergangsstedet som ligger nærmest der de planlegger å gå i havn/land. Dette gjelder også personer som er vaksinert eller har gjennomgått covid-sykdom. Se www.regjeringen.no for til en hver tid oppdatert informasjon om innreiseregler.

Justis– og beredskapsdepartementet har besluttet at Halden/Sponvika, Sandefjord, Oslo og Kristiansand skal være godkjente grenseovergangssteder for lystfartøy i denne delen av landet.

I Sandefjord har politiet nå etablert grensekontroll for fritidsfatøy ved  Framnes kai 5, brygge nedenfor Verkstedsveien 6, 3222 Sandefjord.( pos N: 59° 07.119' Ø: 10° 13.692 )

- I første omgang legger vi opp til at den reisende må avtale oppmøtetid for ankomst på forhånd med grensekontrollen på vakttelefon 91 72 08 99 i tidsrommet 08:00 – 23:00 alle dager. Det kan bli forandringer i dette når man får bedre kunnskap om trafikken og behovet.

Hvis man ønsker en effektiv grensekontroll kan det være lurt å ta kontakten så tidlig som mulig før ankomst.

Se www.regjeringen.no for oppdatert informasjon om innreiseregler, registrering, karantene og hvilke unntak som nå gjelder for fullvaksinerte og andre.

  • Koronaviruset