Politiet fikk melding om hendelsen kl. 21:02 lørdag 23. oktober. Mannen i 20-årene får behandling på St. Olavs hospital, og er alvorlig, men ikke livstruende, skadd.

- Dette er en alvorlig hendelse, og vi har fullt fokus på å finne gjerningspersonen eller gjerningspersonene. Det er gjennomført innledende samtaler med fornærmede og vitner, og politiet er i gang med tekniske undersøkelser ved åstedet, sier John R. Sødahl Furunes, påtaleansvarlig i Trøndelag politidistrikt.

Kl. 22:07 samme kveld fikk politiet melding om en alvorlig hendelse i Ila i Trondheim, der en gutt i slutten av tenårene er alvorlig, men ikke livstruende, skadd. I denne saken er en person pågrepet, og det er så langt ikke noe som tyder på at de to hendelsene har noen sammenheng. Fornærmede i saken får behandling på St. Olavs hospital.

- Vi har foreløpig ingen indikasjoner på at disse to hendelsene har noe med hverandre å gjøre, sier John R. Sødahl Furunes.

Trøndelag politidistrikt vil fortsette etterforskningen av begge hendelsene utover natten, og har foreløpig ikke mer informasjon å dele. Politiet vil komme tilbake med mer informasjon søndag morgen.