Mannen som var kritisk skadet, døde i dag onsdag 10. november som følge av skadene han hadde. Den avdøde er en norsk mann i 60-årene.

Siden søndag har politiet jobbet med å avklare hva som har skjedd, og gjennomført og gjennomgått tekniske og taktiske undersøkelser. Dette arbeidet pågår fremdeles.

Politiet ber om tips
Politiets siste sikre observasjon av mannen er gående i Markens gate ved Dronningensgate søndag 7.11.21 kl. 02:52, han gikk da i retning mot sjøen. Etter dette tidspunktet har politiet ingen observasjoner av vedkommende.

Mannen var iført en grønn allværsjakke. (Se foto.) Mannen var ca. 167 cm høy og hadde grått hår.

– Politiet ønsker at personer som har observert en mann ikledd en grønn allværsjakke i området mellom Markens gate og Skansen natt til søndag i tidsrommet mellom kl. 02.50 og kl. 07.45 om å kontakte politiet. Det bes også om at personer som har beveget seg langs strandpromenaden mellom Tangen og Markensgate i samme tidsrom om å kontakte politiet, sier politiadvokat Thea Severine Hanken Hobbesland.

– Politiet har også informasjon om at to personer benyttet utendørsbassenget til Aquarama denne natten og at en annen person var i kontakt med de to som badet. Vi ber om at disse personene kontakter politiet, fordi de kan ha viktig informasjon som politiet kan benytte videre i sine undersøkelser, sier Hobbesland.

Publikum som har tips i saken, bes om å kontakte Agder politidistrikt på telefonnummer 02800 eller gjennom Politiets Nettpatrulje-Agder

Grønn allværsjakke
Grønn allværsjakke
Grønn allværsjakke bakside
Grønn allværsjakke bakside