Konkret ønsker man opplysninger fra publikum om noen har observert den stjålne bilen som formentlig ble brukt i forbindelse med innbruddet. I tidsrommet fra klokka 02.00 til det ble forlatt på et jorde på Holmemstranda i Rauma klokka 05.45.

Det dreier seg om en blå BMV x-drive 20D med registreringsnummer YE 87823.

Dessuten er politiet interessert i å komme i kontakt med personer som har vært i utendørs i Molde sentrum i tidsrommet 02.00 – 04.00.

Politiet ønsker dessuten at hytteeiere i området Holm-Holmemstranda-Kvasstinden sjekker om det har vært innbrudd på hytta.

Publikum kan henvende seg til politiet via tlf 40445900.

De to som ble pågrepet på Holmemstranda mandag, er begge rumenske statsborgere som kom til Norge et par dager før innbruddet. De er begge siktet for bilbrukstyveri og grovt tyveri og vil bli framstilt for varetektsfengsling i Møre og Romsdal tingrett i ettermiddag.

De siktede har i avhør innrømmet at de var med på innbruddet, men har ikke vært villige til å opplyse noe om hvor tyvegodset er blitt av.

Av hensyn til den videre etterforskning, ønsker politiet ikke å gå inn på hvor store verdier som ble borte fra urmakerforretninga i Molde natt til søndag.

Politiet kan ikke utelukke at flere personer har vært involvert i innbruddet og jobber nå med å få klarlagt om de to siktede har hjelpere som ikke var med i bilen som stoppet sin ferd på Holmemstranda i Rauma mandag morgen.