Filter

552 resultat er klare. Bruk piltastane eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Følg med på barna natt til 1. mai

  Kvelden før 1. mai er årets store "ungdomskveld", og er for mange unge forbundet med fest og drikking. Politiet oppfordrer foreldre til å følge med. (Opprinnelig publisert 27.04.17)

 2. Mulige grove tyverier fra boliger i påsken

  De siste dagene og ukene har politiet mottatt en del bekymringsmeldinger om såkalte "døvstumme" selgere/tiggere fra beboere i Aust-Agder, og spesielt fra en del innbyggere i og rundt Grimstad og Arendal....

 3. Ingen bevæpning i Agder politidistrikt

  Agder politidistrikt iverksetter tiltak, men kommer ikke til å bevæpne patruljene selv om PST har høynet trusselnivået. (Opprinnelig publisert 10.04.17)

 4. Passkontor i Arendal, Kristiansand og Farsund

  Politimester Kirsten Lindeberg har besluttet at det i fremtiden skal være passkontor i Arendal, Kristiansand og Farsund. (Opprinnelig publisert 06.04.17)

 5. Ungdomskriminaliteten øker i Kristiansand

  Trendrapporten for 2016 viser at ble det registrert 69 flere kriminelle lovbrudd begått av ungdom i Kristiansand sammenlignet med 2015. Tyveri og voldssaker har økt, mens narkotikasaker er kraftig redusert....

 6. Skal bygge nytt politihus i Kristiansand

  Politihuset i Kristiansand tilfredsstiller ikke politidistriktets fremtidige krav og behov, og Statsbygg er nå bedt om å redegjøre for mulige løsninger.(Opprinnelig publisert 24.03.17)

 7. Funn fra 2. verdenskrig i Furulunden i Mandal

  Ved hjelp av en metalldetektor gjorde en lokal privatperson 4. januar i år funn i Furulunden i Mandal som stammer fra 2. verdenskrig. (Opprinnelig publisert 20.03.17)

 8. Seks kommuner klaget på ny organisering i Agder

  Seks kommuner i Aust- og Vest-Agder har klaget på Politidirektoratets beslutning til ny lokal organisering i Agder politidistrikt. (Opprinnelig publisert 16.03.17)

 9. Funnet feil ved mobilkran etter ulykken i Vågsbygd

  Etter ulykken 7.3.2017 der en fem år gammel gutt døde av skadene, har Statens vegvesen, sammen med politiet, undersøkt mobilkranen for tekniske feil. (Opprinnelig publisert 15.03.17)

 10. Bombetrussel mot Kvarstein skole, Vennesla

  Like etter kl. 09 i dag, onsdag 8. mai, mottok politiet melding fra Kvarstein skole i Vennesla vedrørende en bombetrussel mot skolen. (Opprinnelig publisert 08.03.17)

Presenterer side 33 Av 37