Filter

Du har valgt:

 • Enhet
19 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Oppdatering valdshending Åndalsnes

  Møre og Romsdal politidistrikt har sett store ressursar på saka knytt til valdshendinga mellom belgiske soldatar og lokale innbyggarar, som skjedde natt til søndag 18. februar i Åndalsnes.

 2. Opprettar pass- og ID-kontor i Vestnes

  Regjeringa har beslutta at det blir etablert 15 nye pass- og ID-kontor i 2024. Eitt av dei blir ved politistasjonen i Vestnes kommune.

 3. Tek i bruk ny løysing for operativ informasjon

  I juni tok Møre og Romsdal politidistrikt i bruk Politiloggen på politiet.no. Det er ei løysing som formidlar korte meldingar frå operasjonssentralen til alle på politiet.no. No tek også politidistriktet...

 4. Utvidar telefontidene

  15. januar utvidar Møre og Romsdal politidistrikt telefontidene for dei ulike fagområda innan straffesak, namssaker, utlendingsforvaltning, pass/ID og førarkort/våpen/køyresetlar. Dette for at du som innbyggar...

 5. Jula er høgsesong for nettsvindelsaker

  Bedrageri og nettsvindel er ein av dei mest aukande sakstypane vi har i Møre og Romsdal politidistrikt. Med aukinga i netthandel før jul, frykter politiet at fleire kan bli ramma.

 6. Ny politistasjonssjef for Nordre Sunnmøre politistasjon

  Renate Grande er tilsett i stillinga som politistasjonssjef for Nordre Sunnmøre politistasjon. Grande har over 20 års erfaring frå politiet, og ser fram til å ta fatt på nye oppgåver.

Presenterer side 1 Av 2