Filter

Du har valgt:

 • Enhet
47 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Konsekvensar av kommunereforma

  Gjennomføringa av den nye kommunereforma frå 1. januar fører også til ein del endringar for politiet i Møre og Romsdal.

 2. Lanserer #skikompis – forebyggende kampanje

  Etter et godt og kreativt møte med operasjonssentralen 112 i politiet, luftambulansen, Norges Røde Kors Hjelpekorps, Norsk folkehjelp sanitet, Norske redningshunder i høst, så en skredkampanje for vinteren...

 3. Trygt uteliv: Våre råd til julebordet

  Julebordsesongen er i gang. Her er Møre og Romsdal politidistrikt sine råd for hvordan den skal bli kjekk og trygg for flest mulig.

 4. Juletida og julestria. Tips til deg

  I jula endrar vanlege rutiner seg. Det vert gjerne litt meir stress enn i resten av året. Derfor køyrer politidistriktet også i år ei julekampanje med gode førebyggande råd, og vi minner om aktuelle bøtesatsar...

 5. Fagdag for etatene - Hav til munn

  Samarbeidende etater møttes til fagdag 6. november for å forebygge og bekjempe fiskerirelatert kriminalitet, herunder miljøkriminalitet og arbeidslivskriminalitet både på sjø og land.

 6. Kvinne omkom i trafikkulukke i Volda

  Ein 62 gammal kvinne døde søndag morgon av skadane ho fekk i ein front-mot-kollisjon på E 39 i Austefjorden i Volda. Kvinna var passasjer i eine av dei to involverte bilane.

 7. Øvelse vil gi sirener og smell fra øvingsvåpen i Ålesund

  Tirsdag 3. september starter øvelsen hvor helse og politi skal trene på samarbeid i Ålesund. I Borgundvegen 242 (Kolvikbakken ungdomsskole) blir det trafikk med nødetatene, blålys, sirener og smell fra...

 8. Velkomne til politiets dag

  Laurdag 31. august går Politiets dag av stabelen over heile landet. For både voksne og barn er dette ein sjanse til å bli betre kjende med oss i politiet og det vi jobbar med.

 9. Trollveggen: Iverksetter nytt forsøk fredag

  Det iverksettes forsøk på å hente ut de omkomne ved Trollveggen i løpet av fredag 2. august. Flyforbudet i området gjelder fortsatt.

 10. Trollveggen: Planlegger nytt forsøk fredag 2. august

  Det planlegges nå for et nytt forsøk på å hente ut de omkomne ved Trollveggen. En mulig iverksettelse skjer tidligst fredag 2. august. Flyforbudet i området gjelder fortsatt.

 11. Oppdatering Trollveggen onsdag 31. juli

  Uthenting av de omkomne fjellklatrerne fra fjellområdet ved Trollveggen. Etter en helhetsvurdering blir det ikke foretatt noen forsøk på uthenting av de omkomne i dag, onsdag 31. juli.

 12. Status Trollveggen tirsdag kveld - avbrudd

  Uthenting av de omkomne fjellklatrerne fra fjellområdet ved Trollveggen ble foreløpig avbrutt, tirsdag kveld klokken 21.20.

Presenterer side 1 Av 4