Filter

180 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Evalueringsrapporten om varslingen i våpensaken er klar

  Politidirektoratet ga i juni advokatfirmaet Haavind i oppdrag å gjennomgå håndteringen av varslingssaken knyttet til våpensaken som ble omtalt i media tidligere i år. Evalueringsrapporten er nå...

 2. Nødetatene i Oslo gjennomfører øvelse med PLIVO-scenario

  Helse, Brann og Politi gjennomfører årets PLIVO-øvelser (Pågående livstruende vold) i området Majorstua/Frogner de fire neste torsdagene fra kl. 9.30 – 12.30. Publikum vil kunne se mye synlig bevæpnet...

 3. Ukrainske flyktninger fornøyd med politiet

  Ukrainske flyktninger er stort sett veldig fornøyd med mottakelsen i Norge, og mange ser for seg å bli værende. Politiet får gode tilbakemeldinger for sin service-innstilling i ny undersøkelse.

 4. Mann skutt av politiet i Rælingen

  Politiet rykket natt til lørdag ut etter å mottatt melding om skyting i Rælingen, hvor det ble en skuddveksling mellom politiet og en mann i midten av 20-årene.

 5. Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Verdal

  Politiet mottok melding kl.22:36 torsdag 3. november om funn av død person utendørs på en privat adresse i Verdal. Den avdøde er en mann i 30-årene hjemmehørende i Verdal.

 6. IT-folk rangerer politiet på fjerdeplass

  I Universums årlige undersøkelse er politiet på fjerdeplass på listen over landets mest attraktive IT-arbeidsgivere for yrkesaktive – og dermed best i offentlig sektor.

 7. Politiet stadig mer attraktiv arbeidsgiver for teknologer

  I Universums årlige undersøkelse er politiet på fjerdeplass på listen over landets mest attraktive IT-arbeidsgivere for yrkesaktive. Og politiet er fortsatt på førsteplass blant juristene.

 8. Finn flagget!

  I forbindelse med Sikkerhetsmåneden 2022 arrangerte vi i Politiets IT-enhet "Capture the flag" for ansatte i politiet. Mellom første og andre plass skilte det bare ett lite poeng.

 9. Fullt hus på meetup hos Politiets IT-enhet

  Tirsdag 18. oktober var vi i Politiets IT-enhet (PIT) vertskap for gruppen Cloud Native and Kubernetes Oslo sin oktober-meetup. Her delte vi våre erfaringer om hvordan vi benytter Apache Kafka til å bekjempe...

 10. - Utestengt fra Aspmyra-tribunene

  Selv om UEFA har nektet PSV Eindhoven å selge billetter til bortekampen mot Bodø/Glimt om 2 dager, er det likevel ventet at PSV-supportere vil følge laget sitt til Bodø når de 3. november møter Bodø/Glimt...

Presenterer side 2 Av 12