Filter

508 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Status for prosjektet nye pass og nasjonale ID-kort

  Nye pass og nasjonale ID-kort er forsinket, men planen er fortsatt å levere innen utgangen av 2020. Sikkerheten for norske pass er likevel styrket gjennom andre tiltak.

 2. Feil om politireformen

  Det er naturlig at politireformen er tema i valgkampen. I debatten er det de siste dagene dukket opp noen feil som må korrigeres og nyanseres.

 3. Mistenkelig dødsfall på Vinstra

  Torsdag kveld ble en mann i midten av 60-årene funnet død i sin bolig på Vinstra. En person er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

  • Etterforskning
 4. Varetektsfengslet etter frihetsberøvelse, politiet ber om tips

  De to mennene som er siktet for frihetsberøvelse ble torsdag ettermiddag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud i Drammen tingrett. Politiet ber om tips i etterforskingen av saken.

 5. Idrettsdommar sikta

  Vest politidistrikt tok i byrjinga av juli imot ei melding frå Norges Fotballforbund (NFF) mot ein av deira dommarar, ein mann i slutten av 20-årene busett i Bergen. Vi har også tatt imot ein melding frå...

 6. Passinformasjon Otta

  Mandag 19. august og tirsdag 27. august er det ikke mulig å få utstedt pass på Otta.

  • Pass
 7. Nasjonale sikkerhetstiltak forlenges

  Politidirektoratet har i dag varslet politidistriktene om at de nasjonale tiltakene etter skytingen ved al-Noor Islamic Center i Bærum er forlenget ut neste uke.

 8. Arctic Race – politiets råd til publikum

  Torsdag 15. august starter sykkelløpet Arctic Race. Turen begynner i Å i Lofoten og går videre gjennom Lofoten og Vesterålen, før den søndag 19. august ender opp i Ofoten. - Vi gleder oss til folkefesten...

 9. Fire kommuner får nytt lensmannskontor

  Fredag 16. august klokken 13.00 blir det offisiell åpning av nytt felles lensmannskontor for kommunene Hægebostad, Marnardal, Åseral og Audnedal.

 10. Politiets dag 2019

  Lørdag 31. august 2019 går Politiets dag av stabelen. Kom innom og møt oss!

Presenterer side 2 Av 34