Filter

537 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Fortsatt stenging av publikumstjenester

  Samtlige ikke-kritiske publikumstjenester i Innlandet politidistrikt vil fortsatt holde stengt som en følge av at tiltakene fra regjeringen ble forlenget. Stengingen gjelder nå frem til 13. april.

 2. Færre voldssaker i Kvadraturen

  Trendrapporten omhandler kriminalitet begått i Kristiansand av ungdom under 18 år. Tall og funn i 2019 viser markant nedgang i antall voldssaker og nedgang på registrerte saker i Kvadraturen.

 3. Muligheten for å returnere assistert

  En internert iraker Dagbladet intervjuet ved utlendingsinternatet sier at det er «bedre å dra til Irak og bli drept enn å sitte her».

 4. Brot på smittevernlova førte til forelegg

  Møre og Romsdal Politidistrikt ila tirsdag eit forelegg på 20 000,- til ein privatperson for brot på Smittevernloven.

 5. Forsvaret bistår Øst politidistrikt

  Siden 16. mars har Heimevernet (HV) bistått Øst politidistrikt med oppgaver tilknyttet grensekontroll ved Oslo lufthavn. Fra klokken 12 tirsdag 24. mars bistår HV også på grensen mot Sverige.

 6. Sjømenn nektes landlov i Finnmark politidistrikt

  Grunnet situasjonen med stor smittefare knyttet til koronaviruset har politimesteren i Finnmark besluttet at det innføres landlovsnekt for utenlandske sjøfolk i Finnmark med umiddelbar virkning. (English...

 7. Bekymret for økning av familievold

  Politiet er bekymret for at presset på familiene øker i tiden med koronakarantene og at dette kan føre til en økning i familievoldssaker og overgrep.

 8. Siktelse etter kirkebrannen på Dombås kirke

  En person er siktet og fremstilt for varetektsfengsling i fire uker for brannen på Dombås kirke og den forsøkte påtenningen av Sel kirke.

 9. Sel kirke forsøkt påtent

  Natt til torsdag 19.mars ble Sel kirke forsøkt påtent. Ei vindusrute ble knust. Politiet har gjort funn av brennbar veske og arbeider ut i fra teorien om at kirka ble forsøkt påtent. Politiet ønsker tips...

 10. Hytteforbud innført

  Torsdag 19.mars ble det innført forbud mot å overnatte på fritidseiendom utenfor egen kommune. Innlandet er Norges største hyttefylke med over 85 000 fritidsboliger registrert i fylket. Politiet håper...

Presenterer side 2 Av 36