Filter

507 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Viktig beskjed til våre passkunder

  Avdelingen for pass/ID i Innlandet politidistrikt er stengt den 12. og 13. november på grunn av intern opplæring. Dette gjelder for alle våre passlokasjoner.

 2. A-krim aksjonerte mot spisesteder i Agder

  Mandag 4. november aksjonerte a-krimsenteret i Kristiansand mot tre restauranter og flere privatadresser i Aust-Agder.

 3. Enklere å bestille passtime

  Politiet har etablert et nytt kø- og timebestillingsystem for pass på nett. Dette skal gjøre det enklere for deg som passkunde å finne riktig lokasjon og få oversikt over tilgjengelige timer.

  • Pass
 4. Ønsker tips etter brannen på Vigvoll skole

  Natt til fredag 1. november brant det ved Vigvoll skole på Hånes i Kristiansand. I forbindelse med etterforskningen av brannen ønsker politiet tips i saken.

 5. Tatt for tyveri mandag – dømt onsdag

  Mandag forrige uke ble en mann pågrepet for lommetyveri i Oslo sentrum. To dager senere var han dømt til 60 dagers fengsel.

 6. Eier du våpen? Har du tillatelsene i orden?

  Alle våpen skal være registrert, og eieren av våpen skal ha tillatelse til å eie disse. Mange sitter imidlertid på våpen som de har arvet, uten å melde inn dette til politiet. I praksis betyr det at arvingene...

 7. Øvelse Nordlys

  Flere politidistrikter deltar i den nasjonale øvelsen Nordlys fra tirsdag 29. oktober til onsdag kveld 30.oktober. I enkelte deler av politidistriktene vil en merke økt tilstedeværelse av politi. Forsvaret...

 8. PLIVO-øvelser i Agder politidistrikt

  Politiet, ambulansetjenesten og brannvesenet skal de neste seks ukene trene på situasjoner som innebærer pågående livstruende vold (PLIVO) i hele Agder politidistrikt.

 9. Innlandet politidistrikt deltar i øvelse Nordlys

  Innlandet politidistrikt deltar i den nasjonale øvelsen Nordlys fra tirsdag 29. oktober til onsdag kveld 30.oktober. I enkelte deler av politidistriktet vil en merke økt tilstedeværelse av politi. Forsvaret...

Presenterer side 3 Av 34