Filter

524 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Fotballtrener siktet for seksuelle overgrep

  En mannlig fotballtrener i 20-årene i Agder er varetektsfengslet og siktet for både fysiske overgrep og overgrep over nettplattformer mot gutter på fotballaget han har trent.

 2. Fase 2 i nedbemanningsprosessen sluttført

  Nedbemanningsprosessen i Politiets utlendingsenhet (PU) er sluttført. Prosessen har pågått over to faser siden høsten 2018 og frem til sommeren i år.

 3. Mange tatt med for høy promille på sjøen

  I sommer har Agder politidistrikt kontrollert i underkant av 2200 båtførere på Sørlandet. Svært mange er anmeldt for å ha kjørt med for høy promille.

 4. Politiet avdekket hasjplantasje

  Politiet i Agder avdekket torsdag en større hasjplantasje på en adresse i Lindesnes kommune i Agder.

 5. Norsk statsborger dømt for dobbeltdrap i Bosnia

  En norsk statsborger ble onsdag domfelt i Drammen tingrett. Mannen ble dømt for et dobbeltdrap begått i Bosnia Hercegovina i juli 2014.

 6. Politiet beskytter ytringsfriheten

  – Det betyr også at politiet beskytter lovlige demonstrasjoner, selv om budskapene kan oppfattes sårende og krenkende for mange. Vi tillater derfor også motdemonstrasjoner. Det vi ikke tillater er vold,...

 7. På utlån fra Oslo til Møre og Romsdal

  Oslo politidistrikt har velvillig lånt ut en rullende enhet til Møre og Romsdal politidistrikt. Denne uniformerte bobilen har siste dagene helt riktig blitt observert på Haramsøya i Ålesund kommune.

 8. – Politiet karanteneovervåker ikke nordmenn

  – I et åpent demokrati er det ikke politiets oppgave å kartlegge innbyggernes bevegelser. Men, det betyr ikke at politiet ikke straffer dem som bryter karanteneplikten, sier politidirektøren.

Presenterer side 3 Av 35