Filter

298 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Oppdatering vedr. funn av død kvinne Hamar

  Kriminalteknikere fra Innlandet politidistrikt har i samarbeid med Kripos gjennomført kriminaltekniske undersøkelser i boligen hvor en kvinne ble funnet død lørdag kveld.

 2. Sikre deg mot innbruddstyver

  Innlandet politidistrikt registrerer en økning i grove tyverier og oppfordrer boligeiere til å ta noen enkle grep for å forebygge.

 3. Kongsvinger kommune ilegges en bot på 1,5 mill

  Kongsvinger kommune er ilagt en bot på 1,5 millioner kroner etter at 11 år gamle Vasilios Oskar Tosounidis døde som følge av en allergisk reaksjon i november 2022.

 4. Skyting i Askim

  Onsdag løsnet politiet skudd mot en bevæpnet mann i forbindelse med en hendelse der en mann truet til seg en bil i Mysen.

 5. IT-folk rangerer politiet på femteplass

  I Universums årlige undersøkelse for 2023 er politiet på femteplass på listen over landets mest attraktive IT-arbeidsgivere for yrkesaktive – og dermed best i offentlig sektor.

 6. Forebygging av nettovergrep mot barn

  I Nordland politidistrikt har vi over flere år prioritert ressurser til arbeidet med å avdekke nettovergrep mot barn. Dette arbeidet har gitt resultater - flere gjerningsmenn er pågrepet, siktet og dømt....

 7. Ny politistasjonssjef for Nordre Sunnmøre politistasjon

  Renate Grande er tilsett i stillinga som politistasjonssjef for Nordre Sunnmøre politistasjon. Grande har over 20 års erfaring frå politiet, og ser fram til å ta fatt på nye oppgåver.

 8. Analyse om ungdomskriminalitet i Agder

  Sommeren 2023 var det flere mediesaker og mye fokus på ungdomskriminalitet og vold blant ungdom i Agder. Med bakgrunn i dette har Agder politidistrikt utarbeidet en straffesaksanalyse om vold, trusler...

 9. En person pågrepet etter trusler med kniv i Krokstadelva

  En mann er pågrepet etter å ha truet flere personer, blant dem barn, på Hovjordet i Krokstadelva i Drammen tirsdag kveld. Det skal ikke være noen som har kommet fysisk til skade.

 10. Ny leiar for Statens barnehus i Ålesund

  I desember startar Gerd Lisbet Kvalsvik som ny leiar for Statens barnehus i Ålesund, etter ti år som avsnittsleiar for grov vald og seksuelle overgrep ved Møre og Romsdal politidistrikt.

 11. Stanset mann som var etterlyst i Europa

  Politiet har bedt om fire uker varetektsfengsling av en mann fra Litauen som ble stanset i en tilfeldig territorialkontroll lørdag i Kirkenes.

Presenterer side 3 Av 20