Filter

536 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Oppdatert informasjon fra utlendingsforvaltningen per 30.mars

  Seksjon for utlendingsforvaltning i Oslo politidistrikt er til enhver tid oppdatert på situasjonen vedrørende covid-19/koronaviruset og forholder oss til gjeldende retningslinjer. Seksjonen er stengt inntil...

 2. Ta kontakt med konsultasjonsteamet

  Konsultasjonsteamet ved Statens barnehus, Oslo, opprettholder driften under korona-epidemien. Tiltak som er igangsatt for å forbygge og hindre smitte av Covid-19, kan sette barn og unge i sårbare...

 3. Sykkelauksjon på Furuset (med forbehold)

  • Når: 23.04.20 18:00–20:00
  • Hvor: Auksjonshuset AS, Micheletveien 54, 1053 Oslo
  • Auksjonen starter kl. 1800, med visning av syklene fra kl. 1700.
 4. Politiet advarer mot investeringsbedragerier

  Det er nå mange svindlere som kontakter enkeltpersoner på mail, telefon eller via annonser for å få de til å investere i gull og valuta på bakgrunn av børsfall og koronasituasjonen.

 5. Fortsatt stenging av publikumstjenester

  Samtlige ikke-kritiske publikumstjenester i Innlandet politidistrikt vil fortsatt holde stengt som en følge av at tiltakene fra regjeringen ble forlenget. Stengingen gjelder nå frem til 13. april.

 6. Færre voldssaker i Kvadraturen

  Trendrapporten omhandler kriminalitet begått i Kristiansand av ungdom under 18 år. Tall og funn i 2019 viser markant nedgang i antall voldssaker og nedgang på registrerte saker i Kvadraturen.

 7. Muligheten for å returnere assistert

  En internert iraker Dagbladet intervjuet ved utlendingsinternatet sier at det er «bedre å dra til Irak og bli drept enn å sitte her».

 8. Brot på smittevernlova førte til forelegg

  Møre og Romsdal Politidistrikt ila tirsdag eit forelegg på 20 000,- til ein privatperson for brot på Smittevernloven.

 9. Forsvaret bistår Øst politidistrikt

  Siden 16. mars har Heimevernet (HV) bistått Øst politidistrikt med oppgaver tilknyttet grensekontroll ved Oslo lufthavn. Fra klokken 12 tirsdag 24. mars bistår HV også på grensen mot Sverige.

 10. Sjømenn nektes landlov i Finnmark politidistrikt

  Grunnet situasjonen med stor smittefare knyttet til koronaviruset har politimesteren i Finnmark besluttet at det innføres landlovsnekt for utenlandske sjøfolk i Finnmark med umiddelbar virkning. (English...

 11. Bekymret for økning av familievold

  Politiet er bekymret for at presset på familiene øker i tiden med koronakarantene og at dette kan føre til en økning i familievoldssaker og overgrep.

Presenterer side 1 Av 36