Filter

497 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Leder for evaluering av terrorhendelsen er klar

  Leder for Institut for Strategi ved Forsvarsakademiet, Ph.d. Anja Dalgaard-Nielsen, skal lede evalueringen av politiets og PSTs håndtering av angrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum 10. august i år.

 2. Unik felles strategi på plass i Agder

  En ny felles, regional strategi for forebygging av voldelig ekstremisme, hatkriminalitet og polarisering er nå utarbeidet i Agder.

 3. Ytringsfrihet og legaliseringsdebatt

  Ytringsfriheten i Norge står sterkt og det er en særlig viktig oppgave for politiet å verne om denne. Unge Venstre ytrer helt legitime budskap i en viktig politisk debatt på en viktig arena for ungdomspolitikk....

 4. Ny enhetsleder i Agder politidistrikt

  Per Juell Larsen (54) ble fredag 23. august ansatt som ny driftsenhetsleder i felles enhet for utlending, forvaltning og sivil rettspleie (FUFSR) i Agder politidistrikt.

 5. Velkomne til politiets dag

  Laurdag 31. august går Politiets dag av stabelen over heile landet. For både voksne og barn er dette ein sjanse til å bli betre kjende med oss i politiet og det vi jobbar med.

 6. Savnet dansk borger i Setesdalsheiene

  Torben Liliegreen ble meldt savnet fra Sønderskovhjemmet i Guldbergsund, Danmark, 13. august 2019. Han etterlyses nå av norsk og dansk politi.

 7. Mange tatt med for høy promille på sjøen

  I sommer kontrollerte Agder politidistrikt 2586 båtførere på Sørlandet. 64 personer ble anmeldt for å ha kjørt med promille over 0,8.

 8. Ransforsøk i Bodø

  Status i etterforskningen etter ransforsøket på Bodø hotell. Oppdatering 29. august kl 1420

 9. Velkommen til politiets dag

  Lørdag 31. august kl. 11.00 – 14.00 går politiets dag av stabelen. Både voksne og barn har muligheten til å bli bedre kjent med oss i politiet og hva vi jobber med.

 10. Velkommen til Politiets dag

  Lørdag 31. august kl. 12.00-15.00 går Politiets dag av stabelen. Både voksne og barn har muligheten til å bli bedre kjent med oss i politiet og hva vi jobber med. Velkommen!

 11. Ønsker tips etter voldsepisode i Horten

  Politiet i Sør-Øst ber om tips fra publikum etter at tre menn i slutten av tenårene fra Horten ble utsatt for grov vold natt til lørdag 24. august 2019.

Presenterer side 4 Av 34