Filter

557 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Knyter funn av leivningar til forsvinningssak frå 2018

  Politiet i Møre og Romsdal politidistrikt stadfestar funn, oppe i fjellområdet der Maya Justyna Herner (25) frå Polen forsvann 21. november 2018 i Ørsta. Status måndag 8. juni:

 2. Kvinne ranet og frihetsberøvet i Kragerø

  Sør-Øst politidistrikt mottok kl 18.15 søndag ettermiddag 7. juni, melding fra en person i Kragerø som fortalte at han var blitt oppringt av en nabo som hevdet at hun var holdt som gissel av bevæpnede...

 3. Kontroll av serveringsbransjen på Finnsnes

  Politiet, Arbeidstilsynet og kemneres i Senja gjennomførte 4. juni en kontroll av serveringsbransjen i Finnsnes-området.

 4. Viktige styrkinger til politiet i forslag til revidert budsjett

  I forslag til revidert nasjonalbudsjett foreslås det at politiet skal få styrket midler innen noen viktige satsinger. Datasentrene, arbeidet med sårbare barn og unge, og arbeidet med å bygge ned restanser...

 5. Forvent endringer i politiet

  Engasjement for polititjenestene er jeg glad for, og vi jobber hardt for å sikre trygghet for innbyggerne i våre kommuner. De siste månedene har det vært debatt og utspill om polititjenesten i Troms. Det...

 6. Politiet skyter sjelden

  Norsk politi hadde i 2019 nesten 10 000 oppdrag der man var bevæpnet. Men politiet bruker våpnene svært sjelden.

 7. Ny Kripos-sjef på plass

  I dag startet Kristin Kvigne på jobben som sjef for Kripos. - Det er godt å komme i gang, jeg har gledet meg til å ta fatt, sier hun.

 8. Åtte lensmannskontor gjenopnar i Møre og Romsdal

  Åtte lensmannskontor i Møre og Romsdal vil gjenopne publikumsmottaket i løpet av denne veka, etter å ha vore stengde for publikum sidan 13. mars.

 9. – Glemmer aldri mitt første avhør

  Hva er en transkribent? De som må se og høre barn fortelle om de grusomste historier, om og om igjen, for å skrive ned det som sies og gjøres i et tilrettelagt avhør.

 10. Gjenåpner fire publikumsmottak til i Innlandet

  Tirsdag 2. juni åpner Innlandet politidistrikt fire publikumsmottak til i politidistriktet. Førstkommende tirsdag er det mottakene ved Vinstra, Gran, Trysil og Koppang med tilhørende publikumstjenester...

 11. Ny namsfogd i Agder fra 1. juni

  Fra 1. juni 2020 får Agder politidistrikt en namsfogd for alle kommunene som dekkes med sivil rettspleie i politidistriktet.

 12. Hva gjør en brann- og kriminalsøkshund?

  Brann- og kriminalsøkshunder er hunder som er spesialtrent til å finne små luktbilder og spor, som vi mennesker ikke ville klart, kun ved hjelp av luktesansen sin.

 13. Sikker identifikasjon

  Politiet har i dag mottatt DNA-resultatene av avdøde som 19. mai ble hentet opp fra Steinsåsgruvene i Arendal.

Presenterer side 4 Av 38