Filter

219 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Krigen i Ukraina: Politiet styrkes med 641 millioner kroner

  Pengene skal gå til å styrke politiets arbeid med registrering i Norge og evakuering av flyktninger fra Ukrainas naboland. Pengene går også til arbeidet rettet mot sammensatte trusler.

  • Ukraina
 2. Kraftsenter i politiet fyller fem år

  Det er fem år siden politiets arbeid med lønn og regnskap ble samlet i ett fagmiljø, organisert i Politiets fellestjenester og med lokaler i Kristiansund.

 3. Nytt registreringssenter etableres på Gardermoen

  Senteret øker politiets kapasitet for registrering av asylsøkere, og kommer i tillegg til registreringen som foregår på mottakssenteret i Råde og politidistriktene.

  • Ukraina
 4. Fotballkamp Bodø/Glimt – Roma

  Bodø/Glimt tar torsdag 7.april imot AS Roma på Aspmyra stadion. Politiet vil ha synlig tilstedeværelse før, under og etter kampen for å sørge for ro og orden, og for at arrangementet går fint for seg....

 5. Mann pågrepet for drap i Noresund

  En 39 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap på en 40 år gammel kvinne i Noresund. Mannen ble pågrepet uten dramatikk ved Modum politistasjon ca. klokken 0.15 der han frivillig hadde møtte opp....

 6. Siktet for voldtekt i Tromsø

  En mann i 20-årene er siktet for voldtekt og utnyttelse av en person under 18 år i en særlig sårbar livssituasjon.

 7. En person skadet etter voldshendelse i Lillehammer

  En kvinne ble fraktet til sykehuset etter en voldshendelse på privat adresse i Lillehammer. En person er pågrepet og tatt hånd om av helsevesenet.

 8. Politidirektøren: Et viktig oppdrag for politiet

  Den sikkerhetspolitiske situasjonen i Europa og krigen i Ukraina påvirker politiets oppdrag i Norge. Politiet følger nøye med på hvilken betydning utviklingen i situasjonen kan få for norske forhold.

  • Ukraina
 9. Fremstilles for varetektsfengsling onsdag

  I forbindelse med drapsetterforskningen i Kristiansand, der to kvinner døde etter en voldshendelse mandag, vil den siktede mannen i 50-årene bli fremstilt for varetektsfengsling onsdag klokken 13.00.

Presenterer side 4 Av 15