Filter

174 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Politiet er tilstede på Norway Cup

  Norway Cup arrangeres for 50. gang fra lørdag 30.juli og en uke fremover. Oslo politidistrikt er synlig tilstede både for å ivareta sikkerheten sammen med arrangør, og for å være tilgjengelig for deltakere...

 2. Siktet for overtredelse av alkoholloven

  På bakgrunn av opplysninger fra Sørlandets sykehus som handlet om mistanke om metanolforgiftning i Agder, startet politiet etterforskning i saken i går, mandag 25. juli.

 3. Politiet etterlyser vitner i Skien lørdag 16. juli

  Politiet etterlyser vitner etter en grov kroppsskade i Skien sentrum på formiddagen lørdag 16.  juli, hvor en 25 år gammel mann falt om like ved Ibsenhuset etter å ha blitt påført alvorlige skader.

 4. Politiet skal fortsatt være bevæpnet

  Politidirektoratet har fått samtykke fra Justis- og beredskapsdepartementet til at politiet fortsatt kan være bevæpnet for en periode på inntil 3 måneder regnet fra og med 20. juli 2022.

 5. Avventer obduksjon etter trafikkulykke

  Politiet etterforsker trafikkulykka i Tromsø lørdag morgen, der to menn mistet livet etter utforkjøring.

 6. Etterlyser vitner i forbindelse med brannen i Vadsø 11. juli

  Politiet er interessert i å komme i kontakt med flere vitner som oppholdt seg sentrumsnært i Vadsø i perioden da brannen på det gamle fiskemottaket tok til å brenne mandag morgen 11. juli.

 7. Om brenning av Koranen og Regnbueflagget

  De siste dagene har det vært en offentlig debatt om brenning av Regnbueflagget. Flere har oppfattet at politiet behandler brenning av Koranen og brenning av Regnbueflagget forskjellig – og reagerer naturlig...

 8. Politiet i dialog med muslimske trossamfunn om Eid-ul-adha

  Politiet er i dialog med muslimske trossamfunn om behov for patruljering og tilstedeværelse ved moskeer og andre samlingssteder under den religiøse høytiden Eid-ul-adha, som feires 9. – 13. juli.

 9. Åpner for at flere kan søke nødpass

  Politiet har nå mulighet til å tilby nødpass til flere, og åpner opp for at alle som har bestilt reise kan søke om nødpass. Man kan tidligst søke syv dager før planlagt reise. De nye kriteriene gjelder...

  • Pass
  • ID-kort
 10. Henlegger kabelbrudd

  Troms politidistrikt har henlagt etterforskningen etter kabelbruddet ved Lofoten-Vesterålen havobservatorium (LoVe). Saken er henlagt på grunn av manglende bevis.

 11. Vil prioritere planlagte arrangementer

  Agder politidistrikt vil forsøke å legge til rette for at godt forhåndsplanlagte arrangementer i landsdelen kan gjennomføres dersom sikkerheten kan ivaretas i samarbeid med arrangørene.

 12. Politiet.no utsatt for angrep

  Politiet er kjent med at våre systemer ble utsatt for et såkalt tjenestenekt-angrep natt til onsdag 29. juni. Dette er i mediene omtalt som et varslet cyberangrep mot Norge. Tiltak ble iverksatt og nettsidene...

Presenterer side 4 Av 12