Filter

293 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Ny leiar for Statens barnehus i Ålesund

  I desember startar Gerd Lisbet Kvalsvik som ny leiar for Statens barnehus i Ålesund, etter ti år som avsnittsleiar for grov vald og seksuelle overgrep ved Møre og Romsdal politidistrikt.

 2. Stanset mann som var etterlyst i Europa

  Politiet har bedt om fire uker varetektsfengsling av en mann fra Litauen som ble stanset i en tilfeldig territorialkontroll lørdag i Kirkenes.

 3. Tre personer døde etter trafikkulykken i Ål

  En 9 år gammel thailandsk jente som var passasjer i bilen som kolliderte front mot front på riksvei 7 i Ål i Hallingdal er bekreftet omkommet av skadene som følge av ulykken 11. oktober.

 4. - Dette vil styrke politiets beredskapsevne

  – Politiet anskaffer og eier materiell som samlet utgjør store verdier. Med et nytt nasjonalt materiellberedskapssystem vil politiet få en samlet oversikt over tilgjengelig materiell, som vil bidra til...

 5. – Jeg må ha en stilling hvor jeg kan være nysgjerrig

  Annica Allvin sin hverdag som forsker på Politihøgskolen kan oppsummeres med ett ord: variert. Den siste tiden har hun vært mye i mediene for å kommentere gjengvolden i Sverige. Til daglig forsker hun...

 6. Fotballkamp Bodø/Glimt – Besiktas

  Torsdag 26. oktober, blir det ny fotballfest i Bodø når Bodø/Glimt tar imot Besiktas på Aspmyra.

 7. Eksplosjon i Drøbak

  Det var en eksplosjon ved et bolighus i Ellefaret i Drøbak rett før 03.00 natt til tirsdag 24.08.

 8. Foreløpig obduksjonsrapport er klar

  I forbindelse med funn av avdøde Torjus Seland (7) har politiet nå mottatt en foreløpig obduksjonsrapport fra Oslo universitetssykehus.

Presenterer side 4 Av 20