Filter

538 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Innføring av nektet landlov i Agder politidistrikt

  I anledning utbrudd av koronaviruset har politimesteren i Agder politidistrikt besluttet å nekte alle sjømenn uten fast opphold i riket landlov på hele distriktets kystlinje.

 2. Flere grenseoverganger kontrolleres i Innlandet

  Regjeringen har besluttet å innføre midlertidig grensekontroll på indre Schengen-grense, dette medfører at flere grenseoverganger kontrolleres i Innlandet.

 3. Nekting av landlovsretten

  Med hjemmel i utlendingsloven § 16 jf utlendingsforskriften 4-19 5. ledd gir politimesteren i Øst politidistrikt pålegg om at ingen utenlandske besetningsmedlemmer skal gis landlov i havner i Øst politidistrikt....

 4. Passasjer på Bergensbanen var ikke koronasmittet

  Mannen i 30-årene som ble pågrepet på Ål fredag kveld etter ha hostet på andre passasjerer på toget til Bergen, var ikke smittet av koronaviruset.

 5. Viktig melding til reisende over Storskog

  Politiet i Finnmark får en del henvendelser i forbindelse med grensepassering over den norsk/russiske grensen ved Storskog.

 6. Gjør endringer i IKT-styringen

  Politidirektoratet har startet arbeidet med ny styringsmodell for IKT. Arbeidet tar utgangspunkt i evalueringer som er igangsatt i etterkant av Riksrevisjons kritikk av politiets sikkerhetsarbeid og styring...

 7. Stenger publikumstjenester i Innlandet

  Samtlige ikke-kritiske publikumstjenester vil foreløpig holde stengt fra og med fredag 13. mars til og med torsdag 26. mars i Innlandet politidistrikt.

 8. Stenger publikumstjenester i Agder

  På grunn av den ekstraordinære situasjonen som er i Norge på grunn av Korona-viruset må politiet stenge publikumstjenester på våre politistasjoner og lensmannskontorer i Agder politidistrikt.

 9. Skranke for publikumhenvendelser stenger i Sør-Øst

  Politiet i Sør-Øst stenger inntil videre for henvendelser over skranke i forbindelse med den ekstraordinære situasjonen som er oppstått som følge av koronasmitte. Dette gjelder også pass og utlending....

 10. Innfører rekke tiltak for å begrense koronasmitte

  Innlandet politidistrikt har innført en rekke tiltak for å forebygge smitte og situasjoner med høyt fravær som følge av koronaviruset. Målet med tiltakene er blant annet å opprettholde politiets...

Presenterer side 4 Av 36