Filter

524 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Strengere smittevernstiltak hos politiet i Lofoten og Vesterålen

  Lofoten og Vesterålen har den siste tiden sett en oppblomstring av korona-smitte. Politiet i regionen har så langt vært forskånet for smitte, men som et tiltak for å forebygge smittespredning vil du fra...

 2. Innfører opphaldsforbod på Haramsøya

  Møre og Romsdal politidistrikt ser seg nøydd til innføre eit opphaldsforbod i samband med vindkraftutbygginga på Haramsøy i Ålesund kommune.

 3. Politiet avdekka at barn la planar om valdeleg angrep

  Politiet har i løpet at dei siste par vekene avdekka at to gutar i 13-14 års alderen la planar om eit valdeleg angrep på medelevar og tilsette ved Ytre Herøy ungdomsskule.

 4. Politiet med koronaadvarsel

  Politiet ber alle om å huske at viruset fortsatt er blant oss. – Vi bør alle opprettholde fokuset på forebyggende smittevern. Slipper vi dette for tidlig, vil alternativet kunne bli slik helsedirektøren...

 5. Aksjon skolestart 2020

  Flere tusen barn har sin første skoledag mandag 17. august. Da starter skolene i Oslo, Asker og Bærum kommuner opp etter sommerferien. Oslo politidistrikt vil gjøre området til verdens tryggeste hovedstadsområde...

 6. Undersøker dødsfall i Tromsø

  Troms politidistrikt har startet en undersøkelse etter at en 16 år gammel gutt ble erklært død av helsepersonell tirsdag 11. august.

 7. Politiet strammer inn på drikking av alkohol på offentlig sted

  Oslo politidistrikt vil innføre en strengere håndheving av forbudet om drikking av alkohol på offentlig sted fordi dette vil være et smitteforebyggende tiltak. For øvrig understøtter politiet de tiltak...

 8. Savnet mann, Hamar-området

  I samråd med pårørende går politiet ut med navn og bilde av en savnet mann bosatt på Blæstad utenfor Hamar. Politiet ønsker tips med observasjoner av mannen.

 9. Oppdatering mistenkelig dødsfall Verdal

  Lørdag morgen 1. august mottok politiet i Trøndelag melding om et dødsfall i Verdal. En mann bosatt i Verdal ble funnet død på en privat adresse.

 10. Politiet: – Nå må folk roe ned!

  Denne sommeren er det en kraftig økning i antallet bilister som har fått beslaglagt førerkortet eller blitt anmeldt for hastighet.

Presenterer side 4 Av 35