Filter

336 resultater er tilgjengelig. Bruk tastatur eller swipe-bevegelser for å navigere.

Filtrering gav 336 treff

 1. Overgrep mot barn på internett

  En av politiets aller viktigste jobber er å finne og identifisere barn som utsettes for overgrep. Vårt mål er å få slutt på overgrepene og stille de skyldige til ansvar, skriver Kripos-sjef Ketil...

 2. Statusrapport skadet politimann

  Polititjenestemannen som skadet seg på øvelsesarenaen på Flakke Loner tirsdag formiddag er fortsatt under behandling på Ullevål sykehus.

 3. Statsbudsjettet for 2018

  I forslaget til statsbudsjettet for 2018 foreslås det ekstra bevilgninger til politiets nye beredskapssenter, helikoptre og internettrelaterte overgrep mot barn.

 4. Tall på nyutdannede i jobb 3. kvartal 2017

  Politidirektoratet gir hvert kvartal ut en oversikt som viser hvor mange av de siste års studentkull som har fått jobb i etaten.

 5. Betre oversikt over ledige stillingar

  Politiet har fått ny felles rekrutteringsportal. No kan du søke opp stillingar innan eit spesifikt felt, på tvers av distrikt og særorgan. Oversikt over alle ledige stillingar finn du via...

 6. Statusrapport skadet politimann

  Politimannen som pådro seg alvorlige skader på øvingsarenaen på Flakke Loner tirsdag formiddag, ble tirsdag ettermiddag fløyet til Ullevål sykehus. Der ble det gjennomgått nye operasjoner.

 7. Alvorlig hendelse på øvingsarena

  En politimann i Agder politidistrikt pådro seg alvorlige skader i forbindelse med en hendelse på politiets øvingsarena på Flakke Loner i Birkenes kommune tirsdag formiddag.

 8. Lurt av handverkarar - tilbod som vert dyre

  Politiet åtvarar med jamne mellomrom publikum mot useriøse handverkarar som tilbyr tenester som til dømes steinlegging, takarbeid og maling.

  • Råd og forebygging
  • Tyveri og vinning
 9. Opphever ferdsels- og oppholdsforbud

  Politimesteren opphever ferdsels- og oppholdsforbudet under fjellet Mannen i Romsdalen.

Presenterer side 6 Av 34
 1. Forrige
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7
 6. 8
 7. Neste