Filter

249 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Død person funnet i Kristiansand

  Agder politidistrikt har gjort funn av død person ved Rossevannet i Kristiansand.

 2. Oppdatering brann Råde

  Politiet har mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten etter brannen i Råde i påsken der to personer omkom.

 3. Sykkelauksjon på nett

  • Når: 14.04.23 14:30–01.06.23 00:00
  • Hvor: www.stadssalg.no
  • Oslo politidistrikt har lagt ut en rekke hittegodssykler for salg via vår medhjelper stadssalg.no.
  • Hittegods
 4. Brann i Myraveien i Mo i Rana – politiet ønsker tips

  Politiet fikk torsdag 13. april klokken 20:20 melding om brann i en boligblokk i Myraveien 34 i Mo i Rana. Mannskaper fra brannvesenet var raskt på stedet og konstaterte at brannen utviklet seg svært...

 5. Skjerpet siktelse etter påkjørsel i Steinkjer

  Politiet har skjerpet siktelsen mot mannen som natt til 9. april drepte en person med bil da han kjørte på vedkommende på et fortau i Steinkjer sentrum.

 6. Siktes for drapsforsøk mot politimann

  Mannen i 30-årene som brukte kniv mot politiet i Lier tirsdag 11. april fremstilles for varetektsfengsling ved Buskerud tingrett torsdag 13. april kl 14.00.

 7. Frigivelse av navn etter dødsulykke i Trysil

  Det var Ingvild Reinaas Bjørshol (20) fra Levanger og Emil Myhre Marienborg (20) fra Oslo som omkom i ulykken på fylkesveg 26 i Trysil andre påskedag.

 8. DigiTalt – en ny podkast om digital transformasjon i politiet

  Politiets IT-enhet (PIT) har vært gjennom store endringer for å få fart på digitaliseringen av politiet. Nå deler vi erfaringer, med blikk bakover og fremover, i vår nye podkast med navnet DigiTalt.

 9. Flere personer straffet for svarte tjenester

  Flere personer er den siste tiden straffet for kjøp av svarte håndverkertjenester fra samme malerfirma i Oslo. Forholdene fant sted i perioden 2019 - 2021. Skatteetaten avdekket forholdene og anmeldte...

 10. Ny hatkrimrapport for Sør-Vest politidistrikt

  I 2022 ble det anmeldt 75 hatkrimsaker i Sør-Vest politidistrikt. Dette er en økning fra året før da det ble anmeldt 53 saker.

 11. Brannslukkere mot tog

  Politiet i Larvik ønsker informasjon knyttet til en hendelse mellom Sandefjord og Larvik tirsdag kveld 11. april, da flere gjenstander, bl.a. tre brannslukkere ble plassert i skinnegangen på Vestfoldbanen...

 12. Avslutter midlertidig bevæpning

  Politiet avslutter i ettermiddag den midlertidige nasjonale bevæpningen som ble innført etter den alvorlige hendelsen i Steinkjer søndag 9. april.

 13. Referat fra pressekonferanse

  Her er referat fra pressekonferansen på Steinkjer kl.15. 00 i dag i forbindelse med påkjørselen i Steinkjer sentrum natt til 9. april, hvor en person omkom og to ble lettere skadet.

 14. En person død etter påkjørsel i Steinkjer

  Politiet fikk kl. 02.10 natt til søndag 9. april melding om at flere personer var påkjørt på et fortau i Steinkjer sentrum.

Presenterer side 6 Av 17