Filter

527 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Anbefaler ikke videre etterforsking av Therese-saken

  I 2017 anmodet politimesteren i Sør-Øst Kripos ved Seksjon for alvorlige uoppklarte saker (også kalt Cold Case-enheten) om å vurdere muligheter for en oppklaring i den såkalte Therese-saken. Tirsdag 12....

 2. Trygt uteliv: Våre råd til julebordet

  Julebordsesongen er i gang. Her er Møre og Romsdal politidistrikt sine råd for hvordan den skal bli kjekk og trygg for flest mulig.

 3. Juletida og julestria. Tips til deg

  I jula endrar vanlege rutiner seg. Det vert gjerne litt meir stress enn i resten av året. Derfor køyrer politidistriktet også i år ei julekampanje med gode førebyggande råd, og vi minner om aktuelle bøtesatsar...

 4. Fagdag for etatene - Hav til munn

  Samarbeidende etater møttes til fagdag 6. november for å forebygge og bekjempe fiskerirelatert kriminalitet, herunder miljøkriminalitet og arbeidslivskriminalitet både på sjø og land.

 5. Viktig beskjed til våre passkunder

  Avdelingen for pass/ID i Innlandet politidistrikt er stengt den 12. og 13. november på grunn av intern opplæring. Dette gjelder for alle våre passlokasjoner.

 6. A-krim aksjonerte mot spisesteder i Agder

  Mandag 4. november aksjonerte a-krimsenteret i Kristiansand mot tre restauranter og flere privatadresser i Aust-Agder.

 7. Enklere å bestille passtime

  Politiet har etablert et nytt kø- og timebestillingsystem for pass på nett. Dette skal gjøre det enklere for deg som passkunde å finne riktig lokasjon og få oversikt over tilgjengelige timer.

  • Pass
 8. Ønsker tips etter brannen på Vigvoll skole

  Natt til fredag 1. november brant det ved Vigvoll skole på Hånes i Kristiansand. I forbindelse med etterforskningen av brannen ønsker politiet tips i saken.

 9. Tatt for tyveri mandag – dømt onsdag

  Mandag forrige uke ble en mann pågrepet for lommetyveri i Oslo sentrum. To dager senere var han dømt til 60 dagers fengsel.

 10. Eier du våpen? Har du tillatelsene i orden?

  Alle våpen skal være registrert, og eieren av våpen skal ha tillatelse til å eie disse. Mange sitter imidlertid på våpen som de har arvet, uten å melde inn dette til politiet. I praksis betyr det at arvingene...

Presenterer side 6 Av 36