Filter

336 resultater er tilgjengelig. Bruk tastatur eller swipe-bevegelser for å navigere.

Filtrering gav 336 treff

 1. Ingen evakuering på Vallø

  Etter at personell fra Forsvaret har sjekket bomben som ble funnet på Vallø utenfor Tønsberg torsdag ettermiddag, vurderer politiet, i samråd med Forsvaret, det slik at det ikke er behov for å evakuere...

 2. Sak om grovt skadeverk på Tromøy oppklart

  I perioden 23.-24. september i år ble det begått omfattende skadeverk på Pusnes industriområde på Tromøy i Arendal. Omfattende taktisk og teknisk etterforskning har nå ført til at politiet anser saken...

 3. Evakuerign av beboere på Vallø i Tønsberg

  I forbindelse med funn av en bombe på Vallø utenfor Tønsberg torsdag ettermiddag vil personell fra Forsvaret uskadeliggjøre bomben fredag formiddag. I tidsrommet mellom klokken 10.00 til 15.00 vil politiet...

 4. To hittegodsauksjoner på en uke

  Både Karmøy og Time lensmannskontor arrangerer hittegodsauksjon den første uka i oktober.

 5. Nå skal etterforskerne på skolebenken

  Politiets etterforskere skal bli enda bedre. De neste årene skal anslagsvis 3500 personer med etterforskning som hovedoppgave på skolebenken. De skal en 48-timers opplæring per år.

  • Nærpolitireform
  • Etterforskning
 6. To nye operasjonssentraler på plass

  Møre og Romsdal politidistrikt og Trøndelag politidistrikt fikk nye, større og enda mer profesjonelle operasjonssentraler onsdag 27. september.

  • Nærpolitireform
 7. Siktet kvinne fengslet i fire uker

  Kvinnen i 40-årene, som tirsdag ble pågrepet og siktet for to drap begått i Kristiansand i 2002 og 2014, ble i Kristiansand tingrett onsdag 27. september varetektsfengslet i fire uker.

 8. Siktet for hallikvirksomhet

  Politiet har i dag vært på flere adresser i Tromsø sentrum i forbindelse med en pågående etterforskning. Tre personer er pågrepet og siktet for hallikvirksomhet etter straffelovens § 315.

 9. Kvinne pågrepet og siktet for to drap

  Agder politidistrikt har i dag, tirsdag 26. september, pågrepet en kvinne i 40-årene og siktet henne for drap på to personer. Drapene fant sted i 2002 og 2014.

Presenterer side 8 Av 34
 1. Forrige
 2. 6
 3. 7
 4. 8
 5. 9
 6. 10
 7. Neste