Filter

186 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Historisk politisamarbeid på grensa

  Mandag 23.08 ga regjeringen klarsignal for at Norge og Sverige kan bygge felles politistasjon på grensa. Politistasjonen skal ligge på Magnormoen mellom Eidskog i Innlandet og Eda i Värmland.

 2. Politiet skal verne alle lovlige ytringer

  Det skal ikke være tvil om at politiet har en plikt til å verne og legge til rette for alle lovlige ytringer, sier politidirektør Benedicte Bjørnland.

 3. Søkerliste sjef UP

  Det er seks søkere til stillingen som sjef UP

 4. Åpent digitalt møte: Ytringsfrihet og hatefulle ytringer

  Innlandet politidistrikt, Statsforvalteren i Innlandet, Innlandet fylkeskommune og KS Innlandet inviterer til digitalt møte med tema ytringsfrihet og hatefulle ytringer mot folkevalgte. Følg med torsdag...

  • Råd og forebygging
  • Hatkriminalitet
 5. Avslutter søk etter antatt omkommet i Karasjok

  Politiet avslutter søk etter Nils Kristian Guttorm, som har vært savnet og antas å være omkommet. Søk har ikke gitt nye spor etter den savnede.

 6. Her møter du politiet under Arendalsuka

  Politiet skal delta på en rekke arrangementer under Arendalsuka, deriblant med politidirektøren, nettpatruljen og med egen stand på Kanalplassen.

 7. Går i gang med SEAO-søk torsdag i Karasjok

  Politiet i Finnmark får bistand fra finsk politi og vil gå i gang med søket etter Nils Kristian Guttorm som har vært savnet i en uke i Karasjok-området.

 8. Flere kan forebygge ved bruk av «Delbart?»

  De neste ukene skal undervisningsopplegget «Delbart?» profileres for voksne som jobber med barn og unge. Hensikten er å vise at dette er noe de kan ta i bruk for å forebygge ulovlig bildedeling.

 9. Avslutter søk i Karasjok

  Etter fire døgn med intens leting har politiet besluttet å avslutte søket. – Vi går nå over i søk etter antatt omkommet, opplyser operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen i Finnmark politidistrikt..

 10. Grensekontroll av lystfartøy i Sponvika

  Selv om du er fullvaksinert og reiser med lystfartøy fra utlandet, plikter du å fremstille deg for grensekontroll. I Øst politidistrikt er grensekontrollposten for sjøreisende i Sponvika ved Halden.

  • Koronaviruset
Presenterer side 8 Av 13