Filter

556 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Gradvis gjenåpning av publikumstjenester

  I neste uke starter Oslo politidistrikt en gradvis gjenåpning av passutstedelse, utlendingsforvaltning, samt mottak av anmeldelser.

 2. Gradvis gjenåpning av publikumstjenestene

  Fra og med mandag 20.04.2020 vil Trøndelag politidistrikt gradvis gjenåpne publikumsmottak med mulighet for fysisk oppmøte.

 3. Gjenopnar fire publikumsmottak

  Etter stenginga av alle publikumsmottak i politiet 13. mars, startar Møre og Romsdal politidistrikt komande mandag ei gradvis gjenopning av publikumsmottaka i distriktet.

 4. Gradvis gjenåpning av publikumstjenester

  I neste uke starter Øst politidistrikt en gravis gjenåpning av passutstedelse, utlendingsforvaltning, samt mottak av anmeldelser.

 5. Gradvis åpning av pass- og utlendingskontorene i Sør-Øst

  Politiet vil åpne enkelte publikumstjenester i Sør-Øst fra 20. april. Det vil i første omgang være begrenset til utstedelse av pass og saker som haster innen utlendingsforvaltningen.

 6. Gjenåpning av publikumstjenester i Innlandet

  Mandag 20. april åpner Innlandet politidistrikt noen utvalgte publikumstjenester. Tjenestene som det åpnes for er anmeldelse av alvorlig kriminalitet, utstedelse av pass og avtaler innen opphold og...

 7. Voldshendelsen i Lyngdal

  Politiet har utført omfattende etterforskning i saken siden hendelsen i Lyngdal tirsdag kveld og fått et godt bilde av hva som har skjedd. Voldshendelsen var ikke et masseslagsmål, men et avtalt oppgjør...

 8. Ta kloke val i toppturterrenget

  Vi er inne i vårskisesongen og det er utsikt til godt ver dei neste dagane, men det er også meldt høg skredfare. Ta kloke val for trygg ferdsel i toppturterrenget framover!

 9. Voldshendelsen i Lyngdal

  To av de åtte pågrepne etter voldshendelsen i Lyngdal ble løslatt onsdag kveld. Seks personer er fortsatt pågrepet. Det vil bli tatt oppfølgingsavhør av flere av de siktede i løpet av dagen i dag.

 10. Flere pågrepet etter voldshendelse i Lyngdal

  Åtte personer er pågrepet etter voldshendelsen i Lyngdal tirsdag. Flere personer var involvert i voldshendelsen utenfor idrettshallen på Rom i Lyngdal like før klokken 20 tirsdag kveld.

Presenterer side 8 Av 38