Filter

340 resultater er tilgjengelig. Bruk tastatur eller swipe-bevegelser for å navigere.

Filtrering gav 340 treff

 1. To nye operasjonssentraler på plass

  Møre og Romsdal politidistrikt og Trøndelag politidistrikt fikk nye, større og enda mer profesjonelle operasjonssentraler onsdag 27. september.

  • Nærpolitireform
 2. Siktet kvinne fengslet i fire uker

  Kvinnen i 40-årene, som tirsdag ble pågrepet og siktet for to drap begått i Kristiansand i 2002 og 2014, ble i Kristiansand tingrett onsdag 27. september varetektsfengslet i fire uker.

 3. Siktet for hallikvirksomhet

  Politiet har i dag vært på flere adresser i Tromsø sentrum i forbindelse med en pågående etterforskning. Tre personer er pågrepet og siktet for hallikvirksomhet etter straffelovens § 315.

 4. Kvinne pågrepet og siktet for to drap

  Agder politidistrikt har i dag, tirsdag 26. september, pågrepet en kvinne i 40-årene og siktet henne for drap på to personer. Drapene fant sted i 2002 og 2014.

 5. Invitasjon til pressekonferanse

  Agder politidistrikt inviterer media til pressekonferanse på Politihuset i Kristiansand, tirsdag 26. september klokken 17.00.

 6. Mann (35) pågrepet og siktet for uaktsomt drap

  Tirsdag kveld, 19. september, pågrep politiet i Telemark en 35 år gammel mann fra Skien. Han er siktet for uaktsom forvoldelse av en annens død (straffeloven § 281). Fornærmede er den savnede Hjalmar Johnsen...

 7. Gjennomgang av Eirik Jensen-saken

  Mandag falt dommen i saken mot Eirik Jensen. - Dette er en svært alvorlig dom, og en sak som mange i politiet har fulgt med på i lang tid. Selv om dommen ikke er rettskraftig, er det forhold ved saken...

 8. Antallet unge overgripere øker

  Kripos har over flere år påvist at barn og unge utgjør en betydelig andel av de som er anmeldt for voldtekter. En ny Kripos-rapport, som legges fram 18. september, viser at antallet anmeldelser øker og...

 9. Innsidere er en alvorlig trussel

  Innsidere er en alvorlig trussel som krever økt oppmerksomhet i privat og offentlig sektor, fremgår det i en ny veileder.

Presenterer side 9 Av 34
 1. Forrige
 2. 7
 3. 8
 4. 9
 5. 10
 6. 11
 7. Neste