Filter

233 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Nulltoleranse for seksuell trakassering i politiet

  Politiet skal være en god og trygg arbeidsplass, sier politidirektør Benedicte Bjørnland. Nylig fikk hun presentert funn som viser at politietaten ikke er det for alle.

 2. Politiet topper omdømmeundersøkelse

  Ipsos offentliggjorde i dag den årlige omdømmeundersøkelsen for offentlige etater. Av 13 etater har politiet best omdømme.

 3. Prosjekt ga 20 domfellelser for overgrep

  Prosjekt OP Pandora i Agder politidistrikt har gitt 20 domfellelser i Agder. Prosjektet har avdekket 50 fornærmede under 18 år som ble utsatt for fysiske overgrep og overgrep via nett.

 4. Fortsetter i Sør-Øst og Troms

  Ole Bredrup Sæverud fortsetter som politimester i Sør-Øst politidistrikt i ett år. Astrid Elisabeth Nilsen gjør det samme i Troms politidistrikt.

 5. Forslag til statsbudsjett 2021

  I forslag til statsbudsjett for 2021 fortsetter styrkingen av politiet, og det foreslås å bevilge 19,5 milliarder kroner til politi- og lensmannsetaten. Dette er økning på 4,8 % sammenlignet med 2020....

 6. Starter drapsetterforskning

  Agder politidistrikt etterforsker nå funnet av en død mann i Kristiansand lørdag som et drap.

 7. Innkalling til pressebrief

  I forbindelse med et mistenkelig dødsfall i Kristiansand i helgen, inviterer Agder politidistrikt til pressebrief.

 8. Etterforskes som mistenkelig dødsfall

  Politiet fikk like etter klokken 13.00 lørdag ettermiddag melding om at en mann var funnet død i en leilighet i Gamle Mandalsvei 16 i Kristiansand. Observasjoner som melder og politiet gjorde på stedet...

Presenterer side 12 Av 16