Filter

295 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Nå er nødetatene samlet i nytt politihus

  Nødmeldingssentralene til politi (112), brann (110) og helse (113) er nå samlokalisert i det nye politihuset i Vestre Strandgate i Kristiansand.

 2. Slik skal politiet sikre trygg Pride-feiring

  Gjennom dialog med arrangørene skal politiet iverksette tilpassede tiltak for å legge til rette for at Pride-arrangementer over hele landet kan gjennomføres på en trygg og god måte.

 3. Midlertidig indre grensekontroll innføres under NATO- møte

  Justis- og beredskapsdepartementet har etter forslag fra politiet innført midlertidig indre grensekontroll i perioden 24. mai til 4. juni. Bakgrunnen er NATOs uformelle møte mellom Natos utenriksministre...

 4. Oppdatering brann i Råde

  Politiet har nå avsluttet etterforskningen av brannen i Råde i påsken hvor to personer omkom.

 5. Utvidet siktelse av tidligere kommuneoverlege i Trøndelag

  På bakgrunn av det som er fremkommet i etterforskningen så langt, har påtalemyndigheten funnet grunn til å utvide siktelsen mot en tidligere kommuneoverlege til voldtekt i 34 saker

 6. På vei inn i nytt politihus

  Agder politidistrikt vil i løpet av de neste ukene flytte alle publikums- og polititjenester i Kristiansand fra det gamle politihuset i Tollbodgata 45 til det nye politihuset i Vestre Strandgate 55.

 7. Torp politistasjon åpnet

  Ordfører i Sandefjord, Bjørn Ole Gleditsch sto for den offisielle åpningen av nye Torp politistasjon mandag 22. mai.

 8. Ny saksbehandlingsløsning for våpensøknader

  Politiet har tatt i bruk ny løsning for saksbehandling av våpensøknader. Den nye løsningen har fått navnet Blink og skal bidra til raskere saksbehandlingstid.

 9. Politiuniformen får nytt uttrykk

  Politiet tar nå i bruk en ny og mer funksjonell arbeidsskjorte, tilpasset den operative arbeidshverdagen. - Endringen vil gi den operative uniformen et nytt uttrykk, sier Elisabeth Stø Flatla, seksjonsleder...

 10. Etterforsker mulig drap på Stjørdal i Trøndelag

  Søndag 21. mai kl.19:48 fikk politiet melding om en død person på en privat adresse på Stjørdal. En mann i 50-årene er pågrepet og han er siktet for drap jamfør straffelovens paragraf 275.

Presenterer side 13 Av 20