Filter

177 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Tiltalt for uaktsomt å ha forvoldt en annens død

  En mann i 60-årene er tiltalt for uaktsomt å ha forvoldt en annens død i Midt-Troms i november i fjor. Saken skal opp i Nord-Troms og Senja tingrett på Finnsnes 14. og 15. oktober.

 2. Gamle Svinesund åpnes for fullvaksinerte

  Fra midnatt, natt til lørdag 28. august åpnes det for at fullvaksinerte med gyldig koronasertifikat kan benytte gamle Svinesund til å passere inn i Norge.

 3. Våpenkontroll hjå private våpeneigarar i Ålesund, Sula og Giske

  Politiet varslar no på førehand jegerane og skyttarane i Ålesund, Sula og Giske om våpenkontroll og kontrollane har alt vore i gang ei tid i andre delar av Møre og Romsdal. Har du ikkje eit godkjent våpenskap...

 4. Grov vold mot baby i Hønefoss juni 2019 – saken henlagt

  Straffesaken mot foreldreparet fra Hønefoss som ble siktet juni 2019 for betydelig grov kroppsskade mot parets felles 11 uker gamle barn er nå henlagt av Riksadvokaten på grunn av bevistes stilling.

 5. Historisk politisamarbeid på grensa

  Mandag 23.08 ga regjeringen klarsignal for at Norge og Sverige kan bygge felles politistasjon på grensa. Politistasjonen skal ligge på Magnormoen mellom Eidskog i Innlandet og Eda i Värmland.

 6. Politiet skal verne alle lovlige ytringer

  Det skal ikke være tvil om at politiet har en plikt til å verne og legge til rette for alle lovlige ytringer, sier politidirektør Benedicte Bjørnland.

 7. Søkerliste sjef UP

  Det er seks søkere til stillingen som sjef UP

 8. Åpent digitalt møte: Ytringsfrihet og hatefulle ytringer

  Innlandet politidistrikt, Statsforvalteren i Innlandet, Innlandet fylkeskommune og KS Innlandet inviterer til digitalt møte med tema ytringsfrihet og hatefulle ytringer mot folkevalgte. Følg med torsdag...

  • Råd og forebygging
  • Hatkriminalitet
 9. Avslutter søk etter antatt omkommet i Karasjok

  Politiet avslutter søk etter Nils Kristian Guttorm, som har vært savnet og antas å være omkommet. Søk har ikke gitt nye spor etter den savnede.

Presenterer side 10 Av 12