Filter

233 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Koronatiltak og økt smittespredning

  Som følge av alvoret i koronasituasjonen, vil Oslo politidistrikt fra og med helgen 6. november som hovedregel sanksjonere brudd på helsemyndighetenes bestemmelser.

  • Koronaviruset
 2. Politiet erstatter konsulenter med faste stillinger

  Politiet skal nå erstatte 45 konsulentårsverk med faste stillinger. Med dette forventer politiet å spare inntil 40 millioner i 2021. Rekruttering er allerede påstartet, og forventet ferdigstilt innen første...

 3. Økt nasjonal beredskap

  På bakgrunn av skjerpet trusselvurdering fra Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har Politidirektoratet besluttet å iverksette nasjonale tiltak for å styrke politiets beredskap i hele landet.

 4. Koronatiltak og smittevern

  Den økte smittespredningen i Norge og ellers i Europa gjør at vi håper at alle følger smittevernreglene og tiltakene som er gitt nasjonalt og lokalt i kommunene.

  • Koronaviruset
 5. Anmeldte siktede for trusler

  Cansel Godek, som fredag 30. oktober ble drept i sin leilighet på Evje i Agder, har tidligere anmeldt den siktede for trusler.

 6. Én namsfogd i Finnmark

  Fra 2. november har den nyetablerte Namsfogden i Finnmark ansvaret for alle namssaker i Finnmark. Det betyr at oppgavene til de tidligere namsmennene i Finnmark nå er samlet i én felles namsmyndighet....

 7. Varetektsfengslet i fire uker

  Mannen i 20-årene, som er pågrepet og siktet for drap på sin ekskjæreste på Evje fredag, er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

 8. Politiet rapporterer

  I en rapport for andre tertial 2020 orienterer politiet om sine leveranser for perioden. Rapporten viser at mye går riktig vei. Etaten har håndtert koronapandemien på en god måte, innfrir de nasjonale...

 9. Korona har ført til færre anmeldelser

  Fersk statistikk fra politiet viser at pandemisituasjonen har gitt store utslag på kriminalitetsbildet og fortsetter å påvirke politiets arbeid.

  • Koronaviruset
 10. Siktede og avdøde hadde en relasjon

  I drapssaken på Evje har siktede og avdøde tidligere vært kjærester og de har et barn sammen.

 11. Innkalling til pressekonferanse

  I forbindelse med at en person er siktet for drap på Evje, inviterer politiet til pressekonferanse lørdag 31. oktober klokken 12.00 på politihuset i Kristiansand.

 12. Politidirektoratet følger trusselbildet

  Politidirektoratet er i dialog med både Politiets sikkerhetstjeneste og politidistriktene for å vurdere hvilken betydning PSTs oppdaterte trusselvurdering, etter de siste hendelsene i Frankrike, har for...

 13. Likfunn identifisert

  Det premature fosteret som ble funnet i et uthus i Kvæfjord 19. oktober er nå identifisert.

 14. Funn av død person

  I forbindelsen med søket etter savnet person i Tromøysund i Arendal ble det torsdag formiddag gjort funn av en død person under Tromøybrua.

Presenterer side 10 Av 16