Filter

517 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Status i saken med den stjålne ambulansen i Oslo

  Politiet etterforsker fortsatt saken med stor styrke. Etterforskningen har pågått siden hendelsen skjedde i går, med blant annet kriminaltekniske undersøkelser, og politiet har oppsøkt adresser som kan...

 2. Ytterligere én pågripelse etter voldshendelsene i Oslo

  Det er nå totalt 17 pågripelser i åtte av de 11 sakene, etter at en gutt på 16 år i går ble pågrepet for hendelsen på Romsås. Han vil bli framstilt for varetektsfengsling i dag kl. 14.

 3. Mann stukket til døde i Drammen

  En mann i midten av femtiårene fra Tønsberg er erklært død etter at han ble knivstukket i et garasjeanlegg ved Bragernes torg i Drammen tirsdag kveld.

 4. Dagens hendelse i Oslo

  Politiet har foreløpig ingen opplysninger om at hendelsen er terrorrelatert, men det etterforskes bredt og med stor styrke.

 5. Legger om rutinene for bestilling av pass

  I Agder politidistrikt innfører nytt bookingsystem for timebestilling for alle de tre passlokasjonene i Agder dagene 5.-7 november.

 6. Ny politimester i Sør-Øst

  Politimester i Troms, Ole Bredrup Sæverud, blir ny politimester i Sør-Øst politidistrikt. Visepolitimester Astrid Elisabeth Nilsen blir politimester i Troms.

 7. Mer informasjon om de 11 voldshendelsene i Oslo

  Listen under gir en oversikt over de 11 sakene fra helgen (18. - 20. oktober) som i utgangspunktet framsto som uprovoserte voldshendelser. Videre etterforskning vil avklare mer om omstendighetene og eventuelle...

 8. Kvinne omkom i trafikkulukke i Volda

  Ein 62 gammal kvinne døde søndag morgon av skadane ho fekk i ein front-mot-kollisjon på E 39 i Austefjorden i Volda. Kvinna var passasjer i eine av dei to involverte bilane.

 9. Forlenget konstituering av den øverste ledelsen

  Justis- og beredskapsdepartementet har forlenget konstitueringen av visepolitimester, Geir Solem for seks måneder. Samtidig er Ida Melbo Øystese konstituert som politimester frem til 7. april 2020.

 10. Bemanningstall for politiet

  Politiet hadde totalt 16 991 årsverk ved utgangen av september 2019. Det er en økning på 254 årsverk fra samme periode i 2018.

 11. Tall på nyutdannede i jobb 3. kvartal 2019

  28,8 prosent av studentene som gikk ut fra Politihøgskolen våren 2019 har nå jobb i politiet. Av disse har 9 prosent fast stilling.

Presenterer side 5 Av 35