Filter

497 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Nasjonale tiltak justeres og forlenges

  Politidirektoratet har besluttet at flere av de nasjonale tiltakene etter terrorangrepet ved al-Noor-moskeen i Bærum forlenges ut året. Beslutningen bygger på PSTs vurdering av trusselen fra høyreekstreme....

 2. Velkommen til Politiets dag

  I år blir Politiets dag i Trondheim utvidet, både i tid og omfang. Vi deler nemlig arrangementet med Blålysdagen til nødetatene, så her blir det mye spennende for både små og store.

 3. Dataangrepet mot Hydro

  Nasjonalt cyberkrimsenter (NC3) ved Kripos har siden 20. mars etterforsket et større dataangrep mot Hydro.

 4. Politiets systemer fungerer som normalt

  Politiet opplevde tirsdag morgen problemer med pålogging og treghet i sine systemer. Politiets systemer og publikumstjenester fungerer nå som normalt. Politiets IKT-tjenester følger situasjonen nøye.

 5. IKT-problemer i hele politi-Norge

  Store deler av politiets IKT-systemer er nede tirsdag morgen. Politiets beredskap er ikke berørt, men flere av publikumstjenestene fungerer ikke. Problemet gjelder hele politi-Norge.

 6. DU har ansvaret!

  Tusenvis av førsteklassinger og unge skolelever ser nå frem til å starte skoleåret. Det betyr at mange små vil ferdes i trafikken på vei til og fra skolen. For de aller yngste kan det være en spesiell...

 7. Status for prosjektet nye pass og nasjonale ID-kort

  Nye pass og nasjonale ID-kort er forsinket, men planen er fortsatt å levere innen utgangen av 2020. Sikkerheten for norske pass er likevel styrket gjennom andre tiltak.

 8. Feil om politireformen

  Det er naturlig at politireformen er tema i valgkampen. I debatten er det de siste dagene dukket opp noen feil som må korrigeres og nyanseres.

Presenterer side 5 Av 34