Filter

293 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Politiet på 4. plass på IPSOS' omdømmeundersøkelse

  Ifølge IPSOS' årlige undersøkelse av omdømmet til offentlige etater skårer politiet bedre enn i fjor totalt sett. Størst er økningen i innbyggernes oppfatning av politiets kompetanse og fagkunnskap. Likevel...

 2. Funn av levninger ved Lågen

  Politiet fikk tirsdag ettermiddag melding fra to privatpersoner som drev opprydding etter flommen langs Lågen i Sør-Fron, om at de hadde funnet det som fremstår som menneskelevninger.

 3. Bekrefter funn av savnet syvåring

  Det var Torjus Seland (7) fra Lyngdal som ble funnet død av letemannskaper tirsdag ettermiddag.

 4. En person funnet død etter leteaksjon

  En person er funnet død i skogsområdet ved Langemyr i Lindesnes kommune, i området hvor det siden søndag har vært en leteaksjon etter en syv år gammel gutt som forsvant under en jakttur.

 5. Ønsker kontakt med to menn

  Politiet etterforsker et grovt tyveri som ble begått på Gjøvik International School 27. september en gang mellom 16.00 og 19.30. I den anledning ønsker politiet å komme i kontakt med to menn som har vært...

 6. Søk etter antatt omkommet

  Lørdag 14. oktober vil politiet med bistand fra frivillige organisasjoner iverksette søk etter 66 år gamle Helge Gunstensen fra Søgne.

 7. To døde og fem skadd etter trafikkulykke i Flå

  Det var to thailandske statsborgere som omkom i trafikkulykken på riksveg 7 i Flå i Hallingdal onsdag ettermiddag, en mann og en kvinne.

 8. Politiet misbrukes i svindelforsøk på SMS

  Flere politidistrikt melder at de har fått henvendelser fra innbyggere som skal ha fått en SMS med avsender "Politiet". Dette er et svindelforsøk.

 9. Anmeldt for ulovlig hummerfiske

  1. oktober ble det innført ny vernesone for hummer i Oslo politidistrikt. Den nye vernesonen er rundt Gåsøya i Bærum kommune. Det er nå totalt fem vernesoner for hummerfiske i Oslofjorden.

 10. Tre personer pågrepet

  Politiet har i natt pågrepet og siktet tre menn for innbruddet hos en urmaker i Brumunddal lørdag morgen.

Presenterer side 5 Av 20