Filter

562 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Passkontorer i Sør-Øst

  I løpet av 2019 vil antall steder der det utstedes pass i Sør-Øst politidistrikt bli redusert til syv geografiske lokasjoner. I perioden fra nyttår og fram til 1. mai vil flere av dagens steder bli utfaset....

 2. Utprøving av elektrosjokkvåpen fra nyttår

  Deler av det uniformerte innsatspersonellet i fire politidistrikter skal ha elektrosjokkvåpen tilgjengelig i operativ tjeneste fra i dag, 1. januar 2019.

 3. Drapsiktet mann varetektsfengslet

  Mannen som ble siktet for drap på sin kone i Sarpsborg fredag 28. desember, ble lørdag varetektsfengslet for fire uker, med brev og besøksforbud.

 4. Vil bistå politiet

  En kvinneorganisasjon med medlemmer over hele landet ønsker å bistå politiet under håndteringen av alvorlige hendelser og kriser.

 5. Nå blir det prikker for ulovlig bruk av mobil

  Den nye ordningen vil gjelde fra 1. januar 2019. Brudd på mobilbruksforbudet vil gi deg to prikker i førerkortet, fire prikker hvis du har førerkortet på prøve. I tillegg vil du få et forenklet forelegg...

 6. Utstedelse av pass avvikles på Lom og Dombås

  Den 1.1.2019 blir passekspedisjonen ved lensmannskontorene på Dombås og Lom avviklet. Lensmannskontorene opprettholdes, men søknad om pass avvikles på tjenestestedene fra årsskiftet.

 7. Uavklart dødsfall i Vesterålen

  Oppdatering i saken om uavklart dødsfall i Vesterålen (sendt ut 28. desember kl 1200)

 8. Fast åpningstid ved Evenes lensmannskontor

  Evenes lensmannskontor holder til i et sidebygg på Evenes lufthavn og vil fra årsskiftet ha fast åpningstid hver onsdag.

 9. Oppdatering i Marokko-saken

  Kripos har fått en rekke tips fra personer med informasjon om saken med de to drepte kvinnene i Marokko.

 10. Bjørnland ny politidirektør

  Regjeringen har i statsråd åremålsbeskikket Marie Benedicte Bjørnland til ny politidirektør.

 11. Tips om Marokko-saken

  Kripos har satt i gang med egne undersøkelser i Norge knyttet til drapene på Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen i Marokko og ønsker i den forbindelse at personer som har tips og informasjon om...

 12. Bildedelingssak

  Siden sommeren 2018 har politiet i Harstad etterforsket en bildedelingssak hvor det er funnet 700 bilder/filmer av mindreårige jenter av intim/seksuell karakter.

Presenterer side 5 Av 38