Filter

505 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Vedrørende uttransport av afghansk familie

  Atefa Rezaie og hennes tre barn Yasin, Taibah og Ehsan Abbasi ankom lørdag kveld Istanbul, hvor de etter planen skulle videre med rutefly til Kabul like før midnatt norsk tid.

 2. Nytt bombefunn på Vallø utenfor Tønsberg

  Fredag 14. juni ble det funnet en bombe fra krigens dager på Vallø utenfor Tønsberg. Bomben ligger stabilt og representerer ingen umiddelbar fare. Mandag starter arbeidene på ny opp med å uskadeliggjøre...

 3. Politimusikkfestival i Fredrikstad

  Torsdag 13., fredag 14. og lørdag 15. juni går Norsk politimusikkfestival av stabelen i Fredrikstad i Østfold.

 4. To av tre helikoptre levert

  Fredag forrige uke landet to av politiets tre nye helikoptre, AW169, på Gardermoen. Tirsdag ble de vist fram for media, og politidirektør og justisminster fikk en liten flytur med de nye maskinene.

 5. Responstid for politiet i Troms

  Responstid tertial 1 2019: Politiet skal sikre innbyggernes trygghet og skape trygghetsfølelse. Derfor er det viktig at vi kommer raskt til stedet når det trengs.

 6. Bemanningstall i politiet

  Politiet hadde totalt 16 991 årsverk ved utgangen av mai 2019. Det er en økning på 503 årsverk fra samme periode i 2018.

 7. Politiets responstid 1. tertial 2019

  Politiet innfrir kravene til responstid i én av tre tettstedskategorier i 1.tertial 2019. For de to andre kategoriene ligger politiet omtrent ett minutt under kravene. Det viser en nasjonal måling av til...

 8. Frigir navnet til den omkomne i Hægebostad

  Politiet frigir navnet til kvinnen som omkom etter en hendelse i Snartemo i Hægebostad kommune i Vest-Agder søndag 2. juni.

 9. Svak økning i anmeldte saker

  I første tertial 2019 er det anmeldt 99 358 saker til politiet. Dette er en økning på 1,3 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Samtidig er det er en forsiktig forbedring i politiets resultater....

 10. Ønsker tips etter hendelsen i Hægebostad

  Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har vært i området Urestadveien i Snartemo i Hægebostad i tidsrommet 00:00-06:00, natt til søndag 2. juni 2019.

 11. Kriseøvelse i Raufoss Næringspark

  Nesten 200 personer er med når det arrangeres kriseøvelse i Raufoss Næringspark på Raufoss tirsdag 4. juni. Alle nødetatene er med, og Vestre Toten kommune vil øve sin kriseledelse.

 12. Uavklart hendelsesforløp i Hægebostad

  En person er erklært død mens en annen person er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en hendelse i bygda Snartemo i Hægebostad kommune natt til søndag 2. juni.

Presenterer side 5 Av 34