Filter

190 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Her møter du politiet under Arendalsuka

  Politiet skal delta på en rekke arrangementer under Arendalsuka, deriblant med politidirektøren, nettpatruljen og med egen stand på Kanalplassen.

 2. Går i gang med SEAO-søk torsdag i Karasjok

  Politiet i Finnmark får bistand fra finsk politi og vil gå i gang med søket etter Nils Kristian Guttorm som har vært savnet i en uke i Karasjok-området.

 3. Flere kan forebygge ved bruk av «Delbart?»

  De neste ukene skal undervisningsopplegget «Delbart?» profileres for voksne som jobber med barn og unge. Hensikten er å vise at dette er noe de kan ta i bruk for å forebygge ulovlig bildedeling.

 4. Avslutter søk i Karasjok

  Etter fire døgn med intens leting har politiet besluttet å avslutte søket. – Vi går nå over i søk etter antatt omkommet, opplyser operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen i Finnmark politidistrikt..

 5. Grensekontroll av lystfartøy i Sponvika

  Selv om du er fullvaksinert og reiser med lystfartøy fra utlandet, plikter du å fremstille deg for grensekontroll. I Øst politidistrikt er grensekontrollposten for sjøreisende i Sponvika ved Halden.

  • Koronaviruset
 6. Husk innreiseregistrering inn til Norge

  I Innlandet politidistrikt er det fortsatt kun tre grenseoverganger mellom Norge og Sverige som kan benyttes. Det er viktig at reisende husker innreiseregistrering når de skal inn til Norge.

  • Grensekontroll
 7. Omdisponering av ressurser til grenseoppdraget

  Som følge av stadig økende trykk på grensen omdisponerer politiet nå mannskaper for å håndtere grenseoppdraget knyttet til covid19.

  • Grensekontroll
  • Koronaviruset
 8. Måtte snu 411 biler på gamle Svinesund

  Selv om gamle Svinesund kun er åpen for enkelte unntaksgrupper opplever politiet at mange andre reisende forsøker å benytte overgangen.

  • Koronaviruset
 9. Advarer om oppringning fra falsk politi

  Innlandet politidistrikt har den siste tiden mottatt en rekke henvendelser om forsøk på telefonsvindel. Flere har blitt oppringt fra politiets telefonnummer av en person som har presentert seg som etterforsker...

  • Råd og forebygging
  • Økonomisk kriminalitet
 10. Midlertidig bevæpning av politiet 19. – 23. juli

  Politidirektoratet har besluttet nasjonal bevæpning av politiet for å trygge gjennomføringen av planlagte arrangementer over hele landet i tidsrommet 19. – 23. juli.

Presenterer side 5 Av 13