Filter

572 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Mange har kontaktet støttesentrene

  Støttesentrene for kriminalitetsutsatte fikk over 2000 henvendelser i fjor. Mange saker handlet om vold og seksuallovbrudd.

 2. Oppdatering vedr. snøraset i området ved Brunstadfjellet

  Den omkomne etter snøraset på ettermiddagen, i grenseområdet mellom Sykkylven og Hjørundfjorden, laurdag 9. mars vart i dag funnen klokka 16:03 og vart henta ut av området rundt klokka 17:30.

 3. Flytter inn i nye lokaler i Tana bru i Finnmark

  Fra mandag 11. til onsdag 13. mars er Tana lensmannskontor stengt og på flyttefot. De flytter nå inn i et flunkende nytt bygg i Tanafjordveien 54. Kontoret åpner igjen torsdag 14.3. Det planlegges offisiell...

 4. Ønsker tips etter hendelsen i Dyreparken

  Torsdag 21. februar ble sjimpansen Julius i Dyreparken forgiftet med narkotisk stoff. I forbindelse med etterforskningen av dette ønsker politiet å komme i kontakt med vitner.

 5. Drapene i Marokko: Oppfølging i Norge

  Etter at norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen ble drept i Marokko 17. desember i fjor, iverksatte Kripos egen etterforskning. Formålet har vært å kartlegge hendelsesforløpet i størst...

 6. Ønsker tips etter brann i Kvinesdal søndag

  Natt til søndag 3. mars brant det utenfor en bilforhandler Industrigata i Kvinesdal. I forbindelse med etterforskningen av brannen ønsker politiet å komme i kontakt med vitner.

 7. Stjålet cyanidbeholder gjenfunnet

  Øst politidistrikt pågrep fredag kveld to menn mistenkt for å stå bak tyveriet av en varebil med medikamenter, inkludert en beholder med 25 gram kaliumcyanid.

 8. Etterlyser to menn - går ut med signalement

  Politiet leter etter to menn etter at en kvinne i 40-åra ble frastjålet håndvesken sin i Byparken i Ålesund torsdag formiddag 28. februar.

 9. Med informasjon følger ansvar

  Kripos mener at e-tjenesten må ha en handleplikt når de får kunnskap om grove krenkelser mot barn og andre borgere. Det er hovedpoenget i vårt høringssvar om ny lov for e-tjenesten.

 10. Nye tiltak for å redusere passkøene

  - I løpet av 2020 vil vi sende SMS-varsling til de som må fornye passet sitt - i god tid før det går ut. På den måten ønsker vi å fordele utstedelsen av pass jevnt utover året.

Presenterer side 5 Av 39