Filter

250 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Blir ny IKT-direktør

  Catherine Janson blir ny IKT-direktør i politiet. Hun kommer fra stillingen som avdelingsdirektør IT og utvikling i NAV.

 2. Politiet oppfyller krav om responstid

  Politiet innfrir de nasjonale kravene til responstid i all tre tettstedskategorier i andre tertial 2020. Det viser en nasjonal måling av 12 716 hasteoppdrag i perioden.

 3. En person varetektsfengslet i drapssak

  Den siste av de tre personene som er siktet for å ha drept eller medvirket til drapet på Dan Eivind Lid (48) i Kristiansand er varetektsfengslet i to uker.

 4. Funn av lik

  Mandag denne uka ble politiet varslet om funn av et lik i et uthus i Kvæfjord. Liket er et prematurt foster, som bærer preg av å ha ligget lenge.

 5. To personer varetektsfengslet i drapssak

  To av personene som er siktet for å ha drept eller medvirket til drapet på Dan Eivind Lid (48) i Kristiansand er varetektsfengslet i fire uker.

 6. Tre personer siktet for drap

  Politiet i Agder har pågrepet og siktet tre personer for å ha drept eller medvirket til drapet på Dan Eivind Lid (48).

 7. Innkalling til pressekonferanse

  I forbindelse med at Agder politidistrikt har iverksatt drapsetterforskning etter at en person ble funnet død i sin leilighet i Kristiansand lørdag 3. oktober, inviterer politiet til pressekonferanse klokken...

 8. Nå er ny versjon av passet her

  Politiet lanserer nå en ny versjon av det norske passet. Men du trenger ikke søke om nytt pass hvis det du har ikke har gått ut på dato.

Presenterer side 0 Av 17