Filter

Du har valgt:

 • Enhet
79 resultater er klare. Bruk piltastene eller sveip for å gå opp eller ned.
 1. Samvirkeøvelse Birkeland

  Årets lokale samvirkeøvelse (LRS) i Agder politidistrikt vil bli gjennomført onsdag 18. september, på dagtid, på Birkeland i Birkenes kommune.

 2. Unik felles strategi på plass i Agder

  En ny felles, regional strategi for forebygging av voldelig ekstremisme, hatkriminalitet og polarisering er nå utarbeidet i Agder.

 3. Ny enhetsleder i Agder politidistrikt

  Per Juell Larsen (54) ble fredag 23. august ansatt som ny driftsenhetsleder i felles enhet for utlending, forvaltning og sivil rettspleie (FUFSR) i Agder politidistrikt.

 4. Savnet dansk borger i Setesdalsheiene

  Torben Liliegreen ble meldt savnet fra Sønderskovhjemmet i Guldbergsund, Danmark, 13. august 2019. Han etterlyses nå av norsk og dansk politi.

 5. Mange tatt med for høy promille på sjøen

  I sommer kontrollerte Agder politidistrikt 2586 båtførere på Sørlandet. 64 personer ble anmeldt for å ha kjørt med promille over 0,8.

 6. Velkommen til politiets dag

  Lørdag 31. august kl. 11.00 – 14.00 går politiets dag av stabelen. Både voksne og barn har muligheten til å bli bedre kjent med oss i politiet og hva vi jobber med.

 7. Fire kommuner får nytt lensmannskontor

  Fredag 16. august klokken 13.00 blir det offisiell åpning av nytt felles lensmannskontor for kommunene Hægebostad, Marnardal, Åseral og Audnedal.

 8. Møt politiet under Arendalsuka 2019

  Politiet skal arrangere og delta på flere debatter og samtaler under Arendalsuka 2019. I tillegg har politiet en egen stand på Kanalplassen i Arendal sentrum.

 9. Hittegodsauksjon på UiA

  Torsdag 22. august vil det være en hittegodsauksjon ved Universitetet i Agder i Kristiansand.

  • Hittegods
 10. Promillekjøring til sjøs kan gi fengsel

  46 båtførere er så langt i sommer tatt for å ha kjørt med over 0,8 i promille langs sørlandskysten. Ikke alle er klar over straffereaksjonene for promillekjøringen.

 11. En person omkom etter arbeidsulykke

  En person omkom etter en arbeidsulykke på Mjåvann i Kristiansand torsdag morgen. Den omkomne, en mann, var en svensk statsborger.

 12. Bekymret over ruskjøring til sjøs

  Så langt i sommer har Agder politidistrikt kontrollert 1300 båtførere. 33 personer er anmeldt for å ha kjørt med promille over 0,8.

 13. Person omkom i motorsykkelulykke

  En person er bekreftet omkommet etter en motorsykkelulykke i nærheten av Breland stasjon i Marnardal kommune i Vest-Agder mandag ettermiddag.

Presenterer side 1 Av 6