Filter

Dine valg:

 • Enhet
64 resultater er tilgjengelig. Bruk tastatur eller swipe-bevegelser for å navigere.

64 treff

 1. Tøffere ungdomsmiljø i Kristiansand

  Hvert år utgis Trendrapporten som omhandler kriminalitet blant ungdom under 18 år i Kristiansand. Rapporten er utarbeidet i samarbeid mellom Forebyggende avsnitt ved Kristiansand politistasjon, Kristiansand...

  • Kriminalitetsutvikling
 2. Vi vil levere bedre polititjenester

  1.mars blir en merkedag for politiet i Agder. Da går vi "live" med nye Agder politidistrikt, og markerer et taktskifte i nærpolitireformen.

 3. Endringer i Agder politidistrikt

  1.mars går Agder live med nytt politidistrikt. Det innebærer blant annet at antall lensmannskontorer i Agder politidistrikt fra denne dagen blir redusert fra 27 til 15.

 4. Riksadvokaten tok ikke klage til følge

  I forbindelse med dødsfallet på Ragnhild Camilla Sandvold, som ble funnet død i en fryseboks i Søgne i 1999, har Riksadvokaten nå avslått klagen som var fremsatt fra pårørende.

 5. Kraftig nedgang i grove tyverier mot bolig

  Antallet grove tyverier fra bolig er redusert med 83 saker fra 268 saker i 2016 til 181 i 2017. I perioden fra 2013, som var et toppår for boliginnbrudd med 376 saker, er antallet nå halvert.

 6. To kvinner siktet for hallikvirksomhet i Kristiansand

  Fredag 5. januar i år aksjonerte politiet mot to thaimassasjesalonger i sentrum av Kristiansand. Bakgrunnen for aksjonen var at politiet hadde mistanke om at det foregikk organisert salg av seksuelle tjenester...

 7. Høy tillit – nettkriminalitet bekymrer

  Innbyggerne på Sørlandet har høy tillit til Agder-politiet. Befolkningen føler seg også trygge, men mange er bekymret for nettbasert kriminalitet.

 8. Nye undersøkelser i drapssak fra 2002

  Agder politidistrikt har besluttet å undersøke liket av avdøde Øivind Terje Olsen som døde i 2002.

Presenterer side 1 Av 7
 1. Forrige
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 7
 8. Neste