Filter

Dine valg:

 • Enhet
10 resultater er tilgjengelig. Bruk tastatur eller swipe-bevegelser for å navigere.

Filtrering gav 10 treff

 1. Sak til spesialenheten

  Innlandet politidistrikt har oversendt en sak til Spesialenheten for politisaker. Saken omhandler erverv av våpen fra en ansatt i politidistriktet.

 2. Endringer for innbyggerne i Engerdal

  Politiet omstiller seg for å bli enda bedre og for å bli et mer effektivt politi. Derfor må vi gjøre nødvendige endringer med vår organisering.

 3. Politiet får fortsette med kameraovervåking

  Innlandet politidistrikt fikk mandag 23.10.17 medhold i Personvernnemda om å fortsette med kameraovervåkingen i Brumunddal sentrum.

 4. Kriseøvelse på Lillehammer

  Torsdag 24. august arrangeres det kriseøvelse på Lillehammer. Over 140 aktører deltar.

 5. Slik blir tjenestetilbudet i Innlandet

  Politimesteren i Innlandet har sendt ut en orientering til kommunene om tjenestetilbudet i ny struktur. Her er noen av de viktigste punktene.

 6. Politimesterens tilrådning til lokal tjenesteenhetsstruktur

  Politimesteren i Innlandet anbefaler at Innlandet politidistrikt skal ha 21 politistasjoner og lensmannskontor (tjenestesteder) i sin nye tjenestestruktur. Tjenestestedene anbefales organisert i 11 tjenesteenheter....

 7. Politikontaktene er på plass

  37 politikontakter i Innlandet politidistrikt er klare til innsats i kommunene i distriktet. (Opprinnelig publisert 19.06.17)

  • Råd og forebygging
  • Nærpolitireform
 8. Lokal organisering av politiet i Innlandet

  I dag har politidirektør Odd Reidar Humlegård presentert sin beslutning om hvordan Innlandet politidistrikt skal organiseres lokalt. (Publisert 13.01.17)

  • Nærpolitireform
 9. Samlokalisering av brann og politi i Innlandet

  Innlandet er først ute med samlokalisering av 110- og 112-sentralene innenfor de nye politidistriktene. Justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen (Frp) åpnet torsdag 30. mars den nye sentralen på...

Presenterer side 1 Av 1
 1. Forrige
 2. 1
 3. Neste