Filter

508 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Politimesteren i Øst innbeordres til Politidirektoratet

  Det vises til fredagens medieoppslag vedrørende Øst politidistrikt og innvilget permisjon for en politiinspektør i politimester Hasseldals ledergruppe.

 2. Nasjonale tiltak justeres og forlenges

  Politidirektoratet har besluttet at flere av de nasjonale tiltakene etter terrorangrepet ved al-Noor-moskeen i Bærum forlenges ut året. Beslutningen bygger på PSTs vurdering av trusselen fra høyreekstreme....

 3. Velkommen til Politiets dag

  I år blir Politiets dag i Trondheim utvidet, både i tid og omfang. Vi deler nemlig arrangementet med Blålysdagen til nødetatene, så her blir det mye spennende for både små og store.

 4. Arjen Kamphuis har mest sannsynlig omkommet som følge av en ulykke

  Politiet konkluderer i etterforskningen etter at nederlenderen Arjen Kamphuis forsvant for ett år siden. Politiet mener det er mest sannsynlig at den savnede har omkommet som følge av en ulykke under padling...

 5. Dataangrepet mot Hydro

  Nasjonalt cyberkrimsenter (NC3) ved Kripos har siden 20. mars etterforsket et større dataangrep mot Hydro.

 6. Politiets systemer fungerer som normalt

  Politiet opplevde tirsdag morgen problemer med pålogging og treghet i sine systemer. Politiets systemer og publikumstjenester fungerer nå som normalt. Politiets IKT-tjenester følger situasjonen nøye.

 7. IKT-problemer i hele politi-Norge

  Store deler av politiets IKT-systemer er nede tirsdag morgen. Politiets beredskap er ikke berørt, men flere av publikumstjenestene fungerer ikke. Problemet gjelder hele politi-Norge.

 8. Narkotikatall 2019: Store mengder kokain og opioidhaldige legemiddel

  For første gong sidan 2014 har talet på narkotikasaker auka samanlikna med tidlegare år. I første halvår er det registrert 12 945 narkotikasaker, som er 8,5 % fleire saker enn i same periode i fjor.

 9. DU har ansvaret!

  Tusenvis av førsteklassinger og unge skolelever ser nå frem til å starte skoleåret. Det betyr at mange små vil ferdes i trafikken på vei til og fra skolen. For de aller yngste kan det være en spesiell...

 10. Håndteringen av terrorhendelsen skal evalueres

  Det blir en ekstern evaluering av politiets og PSTs håndtering av angrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum forrige helg.

Presenting page 1 By 34