Filter

553 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Norge del av internasjonal politioperasjon

  Kripos kan bekrefte at vi har vært med i en internasjonal politioperasjon, hvor både Europol og Eurojust har hatt en koordinerende rolle. Operasjonen har vært rettet mot organiserte kriminelle nettverk...

 2. Etterlyser vitner

  Politiet etterlyser vitner i forbindelse en anmeldt voldtekt som skal ha skjedd utendørs natt til lørdag 27. juni. Dette gjelder tidsrommet mellom klokka 01:00-02:00 i området Apotekergata (utestedet Mølla)...

 3. To per tusen må nås

  – Regjeringen er tydelig på at målet om to politifolk per tusen innbyggere skal nås innen utgangen av 2020. Vi skal gjøre det vi kan for å imøtekomme kravet, sier politidirektør Benedicte Bjørnland.

 4. Rapport over klagesaker til Oslo politidistrikt 2019

  Oslo politidistrikt er stolt over den klageordningen vi har, og legger vekt på å gi publikum så gode og grundige tilbakemeldinger som vi kan.

 5. KOM anbefaler styrket samordning

  Koordineringsenheten for ofre for menneskehandel (KOM) anbefaler en styrket samordning av arbeidet mot menneskehandel og en mer effektiv organisering av bistanden til mulige ofre for menneskehandel. Det...

 6. En ny politistasjon sentralt plassert i enhet øst

  Enhet øst i Oslo politidistrikt strekker seg fra Stovner i nord til Holmlia i sør, utenfor ring 3 i Oslo. Politiet holder i dag til på to nesten like store lokaler som leies.

 7. Varetektsfengslet i fire uker

  Den siktede mannen i 20-årene får fire uker varetektsfengsling med brev og besøksforbud for hele perioden, samt isolasjon i to uker.

 8. Opphevelse av nektet landlov i Agder politidistrikt

  Politimester Kirsten Lindeberg innførte 16. mars nekt av landlov i Agder politidistrikt. Dette som følge av koronasmitten. Nå oppheves beslutningen.

 9. Fremstilles for varetektsfengsling

  En mann i 20-årene blir mandag fremstilt for varetektsfengsling i 4 uker, siktet for blant annet drapsforsøk mot tre personer.

Presenting page 1 By 37