Filter

558 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Gjenåpner fire publikumsmottak til i Innlandet

  Tirsdag 2. juni åpner Innlandet politidistrikt fire publikumsmottak til i politidistriktet. Førstkommende tirsdag er det mottakene ved Vinstra, Gran, Trysil og Koppang med tilhørende publikumstjenester...

 2. Ny namsfogd i Agder fra 1. juni

  Fra 1. juni 2020 får Agder politidistrikt en namsfogd for alle kommunene som dekkes med sivil rettspleie i politidistriktet.

 3. Hva gjør en brann- og kriminalsøkshund?

  Brann- og kriminalsøkshunder er hunder som er spesialtrent til å finne små luktbilder og spor, som vi mennesker ikke ville klart, kun ved hjelp av luktesansen sin.

 4. Sikker identifikasjon

  Politiet har i dag mottatt DNA-resultatene av avdøde som 19. mai ble hentet opp fra Steinsåsgruvene i Arendal.

 5. Skal ikke lønne seg å være kriminell

  Én ting er fengselsstraffer og bøter, men en kriminell livsstil skal heller ikke lønne seg i det lange løp. Derfor kan politiet også inndra verdier fra kriminelle.

 6. Politiet ønsker tips om kriminalitet mot fugl

  I Finnmark har vi mange sjeldne fuglearter, som kun hekker her i nord. Finnmark er et fugleeldorado. Det lokker til seg mange som vil oppleve å se de vakre fuglene på nært hold. Dessverre har ikke alle...

 7. Foreløpig obduksjonsrapport

  Politiet har i dag mottatt foreløpig obduksjonsrapport av avdøde som i går ble hentet opp fra Steinsåsgruvene i Arendal.

 8. Verneområder i norsk natur – hva er lov og ikke lov?

  I Aftenposten sto det nylig en artikkel om ulovlig ramsløkplukking i Ekebergskråningen naturreservat. Fylkesmannen i Oslo og Viken har også tidligere lagt ut en sak om dette på sine nettsider.

 9. Gjort funn i gruver

  Politiet og brannvesenet har i dag funnet en død person i Steinsåsgruvene i Arendal.

 10. Nødetatene samles i nytt politihus

  I 2023 samles alle nødmeldingssentralene i nytt politihus. Nylig ble det kjent at det nye politihuset blir en del av prosjektet "Quadrum" i Kristiansand.

 11. Hunder blir hentet av Viking

  – Hvis noen finner en hund som går løs ber vi om at den blir satt forsvarlig fast slik at den ikke springer videre, sier Anita Hermandsen, stasjonssjef ved Tromsø politistasjon.

 12. Nedgang i antall klager på politiet

  Politiet mottok 1 001 klager i 2019. Det er en nedgang på fire prosent fra 2018.

 13. Starter søk i gruver etter savnet person

  Mandag 18. mai vil politiet starte søk etter savnede Ørjan Solum i Steinsåsgruvene i Arendal. Solum har vært savnet siden 25. mars i år.

 14. Vil gi bedre rushjelp – fraråder avkriminalisering

  Politiet støtter en rusreform hvor formålet er å sikre bedre hjelp og oppfølging til personer med rusavhengighet. Men fraråder avkriminalisering av alle typer narkotika for alle.

Presenting page 5 By 38