Filter

183 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Pågrepet i Tromsø

  Troms politidistrikt pågrep fredag morgen en russisk statsborger etter observasjoner av fotografering ved Tromsø lufthavn, Langnes.

 2. Russisk statsborger varetektsfengsles i to uker

  Indre og Østre Finnmark tingrett har besluttet at en russisk statsborger som er siktet for å fly drone i Norge skal varetektsfengsles i inntil to uker.  

 3. Situasjonen avklart ved Ormen Lange

  Politiet mottok torsdag 13.10.2022 kl. 08:41 en trussel mot Ormen Lange. -Situasjonen er nå avklart sier operasjonsleder Per Åge Ferstad.

 4. Lørenskogsaken: Bekrefter ny siktelse

  Politiet kan bekrefte at vi har siktet en norsk mann i 30-årene for medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen.

 5. Politiet deltar på LAN i høstferien

  - Å være på den digitale arena er like naturlig som at politiet er til stede der mennesker samles, sier Åsmund Fiskvik i Nettpatruljen i Sør-Øst politidistrikt.

 6. To personer pågrepet for drapet i Skien

  En kvinne i 40-årene og en mann i 20-årene ble i dag pågrepet for drapet i Skien. Begge er siktet for drap eller medvirkning til drap på den 58 år gamle Heidi Flood.

 7. Forslag til statsbudsjett 2023: Dette betyr det for politietaten

  I forslaget til årets statsbudsjett reduseres politiets budsjett med 57,8 millioner kroner. I tillegg omprioriterer regjeringen 184,4 millioner kroner innenfor budsjettrammen for å styrke lokale polititjenester....

 8. Politiet øker sikkerheten rundt kritisk infrastruktur

  På bakgrunn av den sikkerhetspolitiske situasjonen iverksetter politiet ytterligere tiltak for å kunne forebygge og avverge straffbare handlinger eller andre uønskede hendelser i Norge.

 9. Passasjeropplysningsenheten åpnet ved Kripos

  Formålet med den nye enheten er å avdekke, forebygge og bekjempe terror og alvorlig kriminalitet.

 10. Fortsatt varetektsfengsling for foreldrepar

  Et foreldrepar fra Sunnmøre som ble pågrepet etter at deres fem måneder gamle baby døde i juli, ble torsdag varetektsfengslet for fire nye uker i Møre og Romsdal tingrett. De to er siktet for grov mishandling...

 11. Politiet ønsker tips om brann i Sør-Varanger i Finnmark

  I forbindelse med en brann på Sandnes i Sør-Varanger kommune mellom kl. 08.00 og 09.30 mandag 26.9.2022 er politiet interessert i å komme i kontakt med to personer. Det er også ønskelig å komme i kontakt...

 12. Oslo fikk Åpenhetspris fra pressen

  Operasjonssentralen i Oslo politidistrikt ved seksjonsleder Runar Skarnes og operasjonsleder Tore Solberg har mottatt Norsk Presseforbunds åpenhetspris (Flavius-prisen) for 2022 for Oslo politidistrikts...

Presenting page 5 By 13