Filter

503 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Savnet dansk borger i Setesdalsheiene

  Torben Liliegreen ble meldt savnet fra Sønderskovhjemmet i Guldbergsund, Danmark, 13. august 2019. Han etterlyses nå av norsk og dansk politi.

 2. Mange tatt med for høy promille på sjøen

  I sommer kontrollerte Agder politidistrikt 2586 båtførere på Sørlandet. 64 personer ble anmeldt for å ha kjørt med promille over 0,8.

 3. Dialog mellom politiet og muslimske trossamfunn

  Politidirektør Benedicte Bjørnland ber politimesterne om å invitere ledere i muslimske trossamfunn i Norge til dialogmøte.

 4. Ransforsøk i Bodø

  Status i etterforskningen etter ransforsøket på Bodø hotell. Oppdatering 29. august kl 1420

 5. Velkommen til politiets dag

  Lørdag 31. august kl. 11.00 – 14.00 går politiets dag av stabelen. Både voksne og barn har muligheten til å bli bedre kjent med oss i politiet og hva vi jobber med.

 6. Velkommen til Politiets dag

  Lørdag 31. august kl. 12.00-15.00 går Politiets dag av stabelen. Både voksne og barn har muligheten til å bli bedre kjent med oss i politiet og hva vi jobber med. Velkommen!

 7. Ønsker tips etter voldsepisode i Horten

  Politiet i Sør-Øst ber om tips fra publikum etter at tre menn i slutten av tenårene fra Horten ble utsatt for grov vold natt til lørdag 24. august 2019.

 8. Politimesteren i Øst innbeordres til Politidirektoratet

  Det vises til fredagens medieoppslag vedrørende Øst politidistrikt og innvilget permisjon for en politiinspektør i politimester Hasseldals ledergruppe.

 9. Nasjonale tiltak justeres og forlenges

  Politidirektoratet har besluttet at flere av de nasjonale tiltakene etter terrorangrepet ved al-Noor-moskeen i Bærum forlenges ut året. Beslutningen bygger på PSTs vurdering av trusselen fra høyreekstreme....

 10. Velkommen til Politiets dag

  I år blir Politiets dag i Trondheim utvidet, både i tid og omfang. Vi deler nemlig arrangementet med Blålysdagen til nødetatene, så her blir det mye spennende for både små og store.

 11. Arjen Kamphuis har mest sannsynlig omkommet som følge av en ulykke

  Politiet konkluderer i etterforskningen etter at nederlenderen Arjen Kamphuis forsvant for ett år siden. Politiet mener det er mest sannsynlig at den savnede har omkommet som følge av en ulykke under padling...

Presenting page 5 By 34