Filter

293 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Sterk vekst i nye saker for unge i alderen 18-25 år

  Antall registrerte utleggsbegjæringer øker ifølge statistikk fra Namsfogden i Innlandet. Det øker spesielt for aldersgruppen 18-25 år.

 2. Ny leiar for Statens barnehus i Ålesund

  I desember startar Gerd Lisbet Kvalsvik som ny leiar for Statens barnehus i Ålesund, etter ti år som avsnittsleiar for grov vald og seksuelle overgrep ved Møre og Romsdal politidistrikt.

 3. Stanset mann som var etterlyst i Europa

  Politiet har bedt om fire uker varetektsfengsling av en mann fra Litauen som ble stanset i en tilfeldig territorialkontroll lørdag i Kirkenes.

 4. Har gjort funn av omkomen person

  Politiet bekreftar at det er gjort funn av ein død person.

 5. Tre personer døde etter trafikkulykken i Ål

  En 9 år gammel thailandsk jente som var passasjer i bilen som kolliderte front mot front på riksvei 7 i Ål i Hallingdal er bekreftet omkommet av skadene som følge av ulykken 11. oktober.

 6. - Dette vil styrke politiets beredskapsevne

  – Politiet anskaffer og eier materiell som samlet utgjør store verdier. Med et nytt nasjonalt materiellberedskapssystem vil politiet få en samlet oversikt over tilgjengelig materiell, som vil bidra til...

 7. – Jeg må ha en stilling hvor jeg kan være nysgjerrig

  Annica Allvin sin hverdag som forsker på Politihøgskolen kan oppsummeres med ett ord: variert. Den siste tiden har hun vært mye i mediene for å kommentere gjengvolden i Sverige. Til daglig forsker hun...

 8. Fotballkamp Bodø/Glimt – Besiktas

  Torsdag 26. oktober, blir det ny fotballfest i Bodø når Bodø/Glimt tar imot Besiktas på Aspmyra.

 9. Eksplosjon i Drøbak

  Det var en eksplosjon ved et bolighus i Ellefaret i Drøbak rett før 03.00 natt til tirsdag 24.08.

 10. Foreløpig obduksjonsrapport er klar

  I forbindelse med funn av avdøde Torjus Seland (7) har politiet nå mottatt en foreløpig obduksjonsrapport fra Oslo universitetssykehus.

 11. Metonitazen påvist etter overdosedødsfall i Halden 23. september

  Blodprøvene tatt av avdøde etter overdosen i Halden 23.09.23 viser innhold av metonitazen. Metonitazen er et syntetisk morfinlignende stoff (opioid). Ingen former for metonitazen er lovlig i bruk i Norge....

Presenting page 4 By 20