Filter

503 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Samvirkeøvelse Birkeland

  Årets lokale samvirkeøvelse (LRS) i Agder politidistrikt vil bli gjennomført onsdag 18. september, på dagtid, på Birkeland i Birkenes kommune.

 2. Dødsulykke på E10 i Skånland

  En person er bekrefta omkommet etter en trafikkulykke i Skånland.

 3. Thor Langli (64) slutter i politiet

  Nå gir han seg. Politiets mest kjente innsatsleder henger bort uniformen.

 4. Politiet tar i bruk droner

  Politiet har satt i gang et prøveprosjekt med bruk av droner i tjenesten. Nå har de 18 første dronepilotene fått opplæring i bruk av droner og blitt sertifisert.

 5. Øvelse vil gi sirener og smell fra øvingsvåpen i Ålesund

  Tirsdag 3. september starter øvelsen hvor helse og politi skal trene på samarbeid i Ålesund. I Borgundvegen 242 (Kolvikbakken ungdomsskole) blir det trafikk med nødetatene, blålys, sirener og smell fra...

 6. Mann tiltalt for direkteoverførte overgrep av filippinske barn

  Kripos har siden 2017 etterforsket en sak der en norsk mann har bestilt direkteoverførte overgrep av filippinske barn. Nå har Det nasjonale statsadvokatembetet tatt ut tiltale i saken.

 7. Politiet ønsker fortsatt opplysninger om direktørsvindel

  Oslo politidistrikt ønsket for en tid tilbake å motta informasjon om direktørsvindel/CEO fraud fra næringslivet. Tilbakemeldingene var svært nyttige, og i sommer er det foretatt fengsling i Nigeria som...

 8. Seks personer omkom i helikopterulykken i Alta

  Passasjeren som ble sendt til Universitetssykehuset i Nord-Norge i Tromsø døde som følge av skadene. Rundt kl. 20.40 lørdag ble også den siste personen som var savnet funnet omkommet i helikopteret. Det...

 9. Leder for evaluering av terrorhendelsen er klar

  Leder for Institut for Strategi ved Forsvarsakademiet, Ph.d. Anja Dalgaard-Nielsen, skal lede evalueringen av politiets og PSTs håndtering av angrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum 10. august i år.

 10. Unik felles strategi på plass i Agder

  En ny felles, regional strategi for forebygging av voldelig ekstremisme, hatkriminalitet og polarisering er nå utarbeidet i Agder.

Presenting page 4 By 34