Filter

372 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.

Filtering gave 372 hits

 1. Ikke alle hemmeligheter skal holdes

  Flere barn tok kontakt med politiet under og etter kampanjen "Ikke alle hemmeligheter skal holdes" i 2016, men vi tror at mange fortsatt ikke tør å si ifra.

 2. Trapper ned på Torp

  Politiet trapper i løpet av kvelden (fredag 8. desember) ned vaktholdet ved Sandefjord Lufthavn Torp, sier politistasjonssjef Brian Jacobsen, etter at politiet siden 15 tiden fredag har hatt forsterket...

 3. Starter ikke omorganisering av særorganer

  Justis- og beredskapsdepartementet har vurdert anbefalingene til særorganutvalget, og kommet frem til at det ikke er nødvendig å sette i gang nye omstillingsprosesser i politiet nå.

 4. Politiet styrker beredskapen i Innlandet

  De tildelte stillingene for 2017 er nå fordelt i politidistriktet. Fordelingen er gjort på bakgrunn av distriktets utfordringer og viktige funksjoner i politiets reform. – Spesielt har vi vært opptatt...

 5. Politiets høringssvar om særorganutredningen

  Hvordan skal politiets særorganer organiseres i fremtiden? Politidirektoratets høringssvar oppsummerer politiets synspunkter og anbefalinger.

  • Nærpolitireform
 6. Trafikkavvikling i forbindelse med Nobels fredspris

  I forbindelse med årets nobelprisutdeling vil det bli enkelte trafikale utfordringer. Normal trafikk vil i utgangspunktet ikke oppholdes unødig lenge, men det bør påberegnes enkelte forsinkelser.

 7. Åpning av støttesenter for kriminalitetsutsatte i Troms

  Tirsdag 5. desember åpnet det nye støttesenteret for kriminalitetsutsatte i Troms politidistrikt. Senteret dekker alle kommuner i politidistriktet, og er lokalisert til Politihuset i Tromsø, med Tromsø...

 8. Mann sikta etter overfallet i Volda

  Ein mann i slutten av 20-åra er pågripen og sikta for grov kroppskrenking etter overfallet på ei unge kvinne i Volda natt til søndag.

 9. Politiet utvidar signalementet

  Politiet går no ut med ein meir detaljert beskrivelse av den mannen som ein særleg ynskjer tips om i samband med overfallet på ei ung kvinne i Volda natt til søndag.

Presenting page 2 By 38
 1. Previous
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. Next