Filter

204 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. SMS fra politiet om å fornye pass

  Politiet sender nå SMS til innbyggere som har utløpt pass, med en påminnelse om å fornye passet sitt dersom de har behov for det

 2. Drap Fjellhamar - 4 nye uker i varetekt

  Den polske mannen som er siktet for drapet på Fjellhamar 1. august 2021 samtykket mandag til fire nye uker varetektsfengsling med brev og besøkskontroll.

 3. Advarer om telefon fra falsk politi

  En kvinne i Midt-Troms var i helga i ferd med å tape 5-600.000 kroner fra bankkontoen sin. Den siste tida har flere blitt oppringt fra telefonnummer som ser ut som politiet, og blitt bedt om å gi fra seg...

 4. En person er siktet for brannstiftelse på Skedsmokorset

  Øst politidistrikt har pågrepet og siktet en person for brannstiftelse i forbindelse brann i en rekkehusleilighet på Korshagan, Skedsmokorset i Lillestrøm, 3. august i år. En person omkom i brannen.

 5. Tiltalt for uaktsomt å ha forvoldt en annens død

  En mann i 60-årene er tiltalt for uaktsomt å ha forvoldt en annens død i Midt-Troms i november i fjor. Saken skal opp i Nord-Troms og Senja tingrett på Finnsnes 14. og 15. oktober.

 6. Gamle Svinesund åpnes for fullvaksinerte

  Fra midnatt, natt til lørdag 28. august åpnes det for at fullvaksinerte med gyldig koronasertifikat kan benytte gamle Svinesund til å passere inn i Norge.

 7. Nedgang i narkotikabeslag første halvår 2021

  I løpet av det første halvåret av 2021 er det en nedgang på ca. 14 prosent i antall narkotikasaker, sammenlignet med samme periode i 2020.

 8. Våpenkontroll hjå private våpeneigarar i Ålesund, Sula og Giske

  Politiet varslar no på førehand jegerane og skyttarane i Ålesund, Sula og Giske om våpenkontroll og kontrollane har alt vore i gang ei tid i andre delar av Møre og Romsdal. Har du ikkje eit godkjent våpenskap...

 9. Grov vold mot baby i Hønefoss juni 2019 – saken henlagt

  Straffesaken mot foreldreparet fra Hønefoss som ble siktet juni 2019 for betydelig grov kroppsskade mot parets felles 11 uker gamle barn er nå henlagt av Riksadvokaten på grunn av bevistes stilling.

 10. Passbussen på veg mot Møre og Romsdal

  Snart kan mange med  lang reiseveg til pass- og ID-kontor, få eit betre tilbod. Eit mobilt passkontor vil besøke utvalde stadar i Møre og Romsdal.

 11. Historisk politisamarbeid på grensa

  Mandag 23.08 ga regjeringen klarsignal for at Norge og Sverige kan bygge felles politistasjon på grensa. Politistasjonen skal ligge på Magnormoen mellom Eidskog i Innlandet og Eda i Värmland.

 12. Politiet skal verne alle lovlige ytringer

  Det skal ikke være tvil om at politiet har en plikt til å verne og legge til rette for alle lovlige ytringer, sier politidirektør Benedicte Bjørnland.

Presenting page 2 By 14