Filter

506 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Passinformasjon Otta

  Mandag 19. august og tirsdag 27. august er det ikke mulig å få utstedt pass på Otta.

  • Pass
 2. Nasjonale sikkerhetstiltak forlenges

  Politidirektoratet har i dag varslet politidistriktene om at de nasjonale tiltakene etter skytingen ved al-Noor Islamic Center i Bærum er forlenget ut neste uke.

 3. Arctic Race – politiets råd til publikum

  Torsdag 15. august starter sykkelløpet Arctic Race. Turen begynner i Å i Lofoten og går videre gjennom Lofoten og Vesterålen, før den søndag 19. august ender opp i Ofoten. - Vi gleder oss til folkefesten...

 4. Fire kommuner får nytt lensmannskontor

  Fredag 16. august klokken 13.00 blir det offisiell åpning av nytt felles lensmannskontor for kommunene Hægebostad, Marnardal, Åseral og Audnedal.

 5. Politiets dag 2019

  Lørdag 31. august 2019 går Politiets dag av stabelen. Kom innom og møt oss!

 6. Security measures during Eid celebrations

  The Police Directorate has ordered the police districts to apply preventive measures and measures to help people feel safe during the celebration of the Muslim holiday Eid.

 7. Sikkerheten under feiringen av Eid i Sør-Øst

  Også i Sør-Øst blir det iverksatt trygghetsskapende og forebyggende tiltak i forbindelse med feiringen av den muslimske høytiden Eid.

 8. Velkommen til Politiets dag

  Lørdag 31. august kl. 12.00-15.00 går Politiets dag av stabelen. Både voksne og barn har muligheten til å bli bedre kjent med oss i politiet og hva vi jobber med. Velkommen!

 9. Møt politiet under Arendalsuka 2019

  Politiet skal arrangere og delta på flere debatter og samtaler under Arendalsuka 2019. I tillegg har politiet en egen stand på Kanalplassen i Arendal sentrum.

 10. Innsatsen til politiet under raset i Jølster

  Tysdag 30. juli gjekk til saman 14 ras og vassoverløp på E39 frå Mo til Svidalsneset i Sunnfjord. Fleire køyretøy og personar vart sperra inne. Det gjekk også fleire ras i området og det pågår framleis...

 11. Hittegodsauksjon på UiA

  Torsdag 22. august vil det være en hittegodsauksjon ved Universitetet i Agder i Kristiansand.

  • Hittegods
Presenting page 2 By 34