Filter

515 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Samlokalisering av politi – en ønsket utvikling

  Etter at Dagbladet skrev om SSB-tall som viser at landets politiårsverk er samlet på færre og større steder, har debatten gått i nasjonale og lokale medier. Noen gleder seg over å ha fått flere mens andre...

 2. Bemanningstala gir eit skeivt bilete

  Om lag 950 av 1360 politiårsverk, nær 70 prosent, i Vest politidistrikt er plassert i Bergen kommune. Det betyr ikkje at resten av politidistriktet «tapar».

  • Bemanning
  • Nærpolitireform
 3. Menneskehandel - nærmere enn du tror

  Visste du at menneskehandel er mye mer enn kvinner utsatt i prostitusjon? Vi tror kanskje at menneskehandel er et storbyfenomen, noe som skjer andre steder enn her, noe som ikke angår meg og deg. Men dette...

  • Menneskehandel
 4. Bæring av kniv på offentlig sted

  Det er i utgangspunktet straffbart å bære kniv eller lignende skarpt redskap på offentlig sted. Bestemmelsen skal trygge befolkningen og forebygge alvorlige voldshandlinger.

  • Bevæpning
  • Råd og forebygging
  • Våpen
 5. Politiet har tatt beslag i over 1800 ulovlige våpen

  Politiet har avdekket omsetning av store mengder ulovlige våpen. Hittil er 67 personer siktet og 2 361 våpen beslaglagt som følge av etterforskningen.

 6. Ny konkurranse for politibiler

  Politiet lyser nå ut ny anbudskonkurranse for kjøp av politibiler. Avtalen vil gjelde fra 2020. Estimert kontraktsverdi er 1,2 milliarder.

 7. Hittegodsauksjoner i Telemark, Vestfold og Buskerud

  Politiet gjennomfører årlig en rekke hittegodsauksjoner. Her er en oversikt over planlagte hittegodsauksjoner i Telemark, Vestfold og Telemark våren 2019.

  • Hittegods
 8. Operasjon Hubris: Nye pågripelser og beslag

  Kripos pågrep, med bistand fra flere politidistrikt, fire personer natt til 15. mai og ytterligere én person på dagen 15.mai.

 9. Ny rapport om barne- og ungdomskriminaliteten i Stavanger

  Etter flere års nedgang viser kriminalitetsstatistikken for Sør-Vest politidistrikt at ungdomskriminaliteten har økt de siste årene. Nå har politidistriktet, ved Stavanger politistasjon, sammen med Stavanger...

  • Barn og unge
  • Planer og rapporter
 10. Advarer mot uvettig dronelek

  - Bruken av hobbydroner har økt de siste årene både her til lands og på verdensbasis. Politiet frykter at noen kan falle for fristelsen å bruke droner til fotografering i nærheten av store folkemengder...

 11. Mer penger til politiet i revidert nasjonalbudsjett

  I dag legges revidert nasjonalbudsjett fram. Før helgen ble det kjent at politiet får nye 100 millioner kroner til materiell, biler og utstyr. I tillegg reduseres reformgevinstene med 51 millioner.

 12. Bemanningstall for politiet

  Politiet hadde totalt 17 003 årsverk ved utgangen av april 2019. Det er en økning på 507 årsverk fra samme periode i 2018.

 13. Vil ta tid å finne årsaken til brannen der to personer omkom

  De kriminaltekniske undersøkelsene etter brannen på Lierstranda i Lier natt til søndag 12. mai der to personer omkom, vil starte opp så snart det er trygt å ta seg inn på åstedet. Politiet fikk melding...

 14. Oppdatering Skedsmokorset

  Politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som har opplysninger om observasjoner av biler og personer før og etter kl. 03.00 i området ved Skedsmokorset natt til fredag 10. mai.

Presenting page 2 By 35