Filter

204 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Søkerliste sjef UP

  Det er seks søkere til stillingen som sjef UP

 2. Åpent digitalt møte: Ytringsfrihet og hatefulle ytringer

  Innlandet politidistrikt, Statsforvalteren i Innlandet, Innlandet fylkeskommune og KS Innlandet inviterer til digitalt møte med tema ytringsfrihet og hatefulle ytringer mot folkevalgte. Følg med torsdag...

  • Råd og forebygging
  • Hatkriminalitet
 3. Avslutter søk etter antatt omkommet i Karasjok

  Politiet avslutter søk etter Nils Kristian Guttorm, som har vært savnet og antas å være omkommet. Søk har ikke gitt nye spor etter den savnede.

 4. Søkerlistene for politimesterstillingene er klare

  Søkerlistene for politimesterstillingene i Finnmark, Innlandet, Møre- og Romsdal, Sør-Vest, Troms, Trøndelag og Vest er klare.

  • Organisasjonen
 5. Målrettet passordangrep - «Spear phishing»

  Politiet har den senere tiden registrert flere henvendelser om målrettede passordangrep mot jobbsøkere og hybelleietakere.

 6. Her møter du politiet under Arendalsuka

  Politiet skal delta på en rekke arrangementer under Arendalsuka, deriblant med politidirektøren, nettpatruljen og med egen stand på Kanalplassen.

 7. Går i gang med SEAO-søk torsdag i Karasjok

  Politiet i Finnmark får bistand fra finsk politi og vil gå i gang med søket etter Nils Kristian Guttorm som har vært savnet i en uke i Karasjok-området.

 8. Flere kan forebygge ved bruk av «Delbart?»

  De neste ukene skal undervisningsopplegget «Delbart?» profileres for voksne som jobber med barn og unge. Hensikten er å vise at dette er noe de kan ta i bruk for å forebygge ulovlig bildedeling.

 9. Avslutter søk i Karasjok

  Etter fire døgn med intens leting har politiet besluttet å avslutte søket. – Vi går nå over i søk etter antatt omkommet, opplyser operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen i Finnmark politidistrikt..

 10. Har startet drapsetterforsking i Lørenskog

  Politiet har startet drapsetterforsking etter en hendelse på en adresse på Fjellhamar i Lørenskog natt til søndag.

 11. Grensekontroll av lystfartøy i Sponvika

  Selv om du er fullvaksinert og reiser med lystfartøy fra utlandet, plikter du å fremstille deg for grensekontroll. I Øst politidistrikt er grensekontrollposten for sjøreisende i Sponvika ved Halden.

  • Koronaviruset
 12. Husk innreiseregistrering inn til Norge

  I Innlandet politidistrikt er det fortsatt kun tre grenseoverganger mellom Norge og Sverige som kan benyttes. Det er viktig at reisende husker innreiseregistrering når de skal inn til Norge.

  • Grensekontroll
Presenting page 3 By 14