Filter

499 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Today's incident in Oslo

  The police currently have no information to indicate that the incident was terror-related, but a major investigation has been launched and no possibilities have yet been excluded.

 2. Legger om rutinene for bestilling av pass

  I Agder politidistrikt innfører nytt bookingsystem for timebestilling for alle de tre passlokasjonene i Agder dagene 5.-7 november.

 3. Ny politimester i Sør-Øst

  Politimester i Troms, Ole Bredrup Sæverud, blir ny politimester i Sør-Øst politidistrikt. Visepolitimester Astrid Elisabeth Nilsen blir politimester i Troms.

 4. Mer informasjon om de 11 voldshendelsene i Oslo

  Listen under gir en oversikt over de 11 sakene fra helgen (18. - 20. oktober) som i utgangspunktet framsto som uprovoserte voldshendelser. Videre etterforskning vil avklare mer om omstendighetene og eventuelle...

 5. Angående voldssaker i Oslo i helgen

  Til sammen 16 personer er per nå pågrepet i forbindelse med elleve voldshendelser.

 6. Kvinne omkom i trafikkulukke i Volda

  Ein 62 gammal kvinne døde søndag morgon av skadane ho fekk i ein front-mot-kollisjon på E 39 i Austefjorden i Volda. Kvinna var passasjer i eine av dei to involverte bilane.

 7. Forlenget konstituering av den øverste ledelsen

  Justis- og beredskapsdepartementet har forlenget konstitueringen av visepolitimester, Geir Solem for seks måneder. Samtidig er Ida Melbo Øystese konstituert som politimester frem til 7. april 2020.

 8. Bemanningstall for politiet

  Politiet hadde totalt 16 991 årsverk ved utgangen av september 2019. Det er en økning på 254 årsverk fra samme periode i 2018.

 9. Tall på nyutdannede i jobb 3. kvartal 2019

  28,8 prosent av studentene som gikk ut fra Politihøgskolen våren 2019 har nå jobb i politiet. Av disse har 9 prosent fast stilling.

 10. Inngått avtale for midlertidige lokaler for politiet i Tvedestrand

  Politiets Fellestjenester har i dag, 11. oktober, inngått avtale med Tvedestrand kommune om leie av midlertidige lokaler for politiet i Tvedestrand. Dette er en avtale politiet vil ha frem til en permanent...

 11. Mistenkelig dødsfall Vengsøya

  Politiet i Tromsø fikk 3. oktober melding om at en person var funnet død på Vengsøya i Tromsø kommune.

 12. Mann siktet for uaktsomt drap

  Politiet i Agder har pågrepet og siktet en mann i 20-årene fra Vest-Agder for uaktsomt drap på en kvinne som døde etter påkjørsel med bil på Snartemo i Hægebostad natt til 2. juni i år.

 13. Pressekonferanse

  I forbindelse med den mye omtalte Snartemo-saken, der en kvinne døde og en annen ble alvorlig skadet natt til 2. juni i år, inviterer politiet pressen til pressekonferanse.

Presenting page 3 By 34