Filter

183 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Nødetatene i Oslo gjennomfører øvelse med PLIVO-scenario

  Helse, Brann og Politi gjennomfører årets PLIVO-øvelser (Pågående livstruende vold) i området Majorstua/Frogner de fire neste torsdagene fra kl. 9.30 – 12.30. Publikum vil kunne se mye synlig bevæpnet...

 2. Ukrainske flyktninger fornøyd med politiet

  Ukrainske flyktninger er stort sett veldig fornøyd med mottakelsen i Norge, og mange ser for seg å bli værende. Politiet får gode tilbakemeldinger for sin service-innstilling i ny undersøkelse.

 3. Mann skutt av politiet i Rælingen

  Politiet rykket natt til lørdag ut etter å mottatt melding om skyting i Rælingen, hvor det ble en skuddveksling mellom politiet og en mann i midten av 20-årene.

 4. Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Verdal

  Politiet mottok melding kl.22:36 torsdag 3. november om funn av død person utendørs på en privat adresse i Verdal. Den avdøde er en mann i 30-årene hjemmehørende i Verdal.

 5. IT-folk rangerer politiet på fjerdeplass

  I Universums årlige undersøkelse er politiet på fjerdeplass på listen over landets mest attraktive IT-arbeidsgivere for yrkesaktive – og dermed best i offentlig sektor.

 6. Politiet stadig mer attraktiv arbeidsgiver for teknologer

  I Universums årlige undersøkelse er politiet på fjerdeplass på listen over landets mest attraktive IT-arbeidsgivere for yrkesaktive. Og politiet er fortsatt på førsteplass blant juristene.

 7. Finn flagget!

  I forbindelse med Sikkerhetsmåneden 2022 arrangerte vi i Politiets IT-enhet "Capture the flag" for ansatte i politiet. Mellom første og andre plass skilte det bare ett lite poeng.

 8. Fullt hus på meetup hos Politiets IT-enhet

  Tirsdag 18. oktober var vi i Politiets IT-enhet (PIT) vertskap for gruppen Cloud Native and Kubernetes Oslo sin oktober-meetup. Her delte vi våre erfaringer om hvordan vi benytter Apache Kafka til å bekjempe...

 9. - Utestengt fra Aspmyra-tribunene

  Selv om UEFA har nektet PSV Eindhoven å selge billetter til bortekampen mot Bodø/Glimt om 2 dager, er det likevel ventet at PSV-supportere vil følge laget sitt til Bodø når de 3. november møter Bodø/Glimt...

 10. Helikopterhavari i Verdal

  Politiet mottok kl. 10:42 i dag melding om et helikopterhavari i Verdal. Denne siden oppdateres.

 11. Bekrefter identitet på omkommet i Farsund

  Politiet i Agder bekrefter at det er den savnede Miriam Isabel Kittilsland (33) som er funnet omkommet i Farsund.

 12. Funn av død person i Farsund

  Politiet i Agder bekrefter at det er gjort funn av en død person i Farsund torsdag formiddag.

 13. Tar Spesialenhetens avgjørelse til etterretning

  Spesialenheten for politisaker har i dag konkludert med at det ikke er grunnlag for straffansvar, verken for enkeltpersoner eller Agder politidistrikt, i behandlingen av den såkalte 2009-saken.

Presenting page 3 By 13