Filter

293 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Hittegodsauksjon i Bergen 27. september

  Politiet held hittegodsauksjon i Bergen onsdag 27. september kl. 10.00. Auksjonen skjer i lokala til Gimle, Kong Oscars gate 18.

  • Hittegods
 2. Redningsøvelse i Lillesand og Grimstad

  Onsdag 20. september 2023 fra klokken 09.00 til cirka klokken 13.00 vil Agder politidistrikt, sammen med andre nødetater og aktører, ha en lokal redningsøvelse i Lillesand og Grimstad kommune.

 3. Mann pågrepet og siktet for drap

  En 28 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap på Jonas Aarseth Henriksen. Mannen ble pågrepet med bistand fra Innlandet politidistrikt på Rena rett etter klokken 11.00 torsdag formiddag.

 4. Forsterker samarbeidet med svensk politi

  Politiet har over tid sett en negativ utvikling i trusselbildet knyttet til kriminelle nettverk. Som en del av innsatsen forsterkes samarbeidet mellom norsk og svensk politi.

 5. Status i etterforskingen av tidligere kommuneoverlege i Trøndelag

  Politiet jobber med en omfattende etterforskning av saken. Den tidligere kommuneoverlegen i Trøndelag er per i dag siktet for 34 voldtekter, og det er 93 personer med status som fornærmet i saken. Den...

 6. Uoppmerksomhet var hovedårsaken til flest dødsulykker i trafikken i 2022

  Etter flere års nedgang i antall trafikkdrepte, ble det registrert en kraftig økning i 2022. Behovet for å kunne forklare økningen meldte seg raskt. Utrykningspolitiet ønsket derfor å se nærmere på dødsulykkene...

 7. Pilot kvitteringsordning avsluttes

  Justis- og beredskapsdepartementet ga i 2022 Oslo politidistrikt i oppdrag å iverksette et pilotprosjekt med kvitteringsordning. 5. desember 2022 iverksatte Oslo politidistrikt en pilotordning med kvittering...

 8. Skudd mot bil i Modum

  Politiet har iverksatt etterforsking etter at det ble løsnet skudd mot en bil onsdag  formiddag i Modum. Fornærmede er en mann i 30-årene. Han satt i bilen da det ble løsnet skudd mot ham.

Presenting page 1 By 20