Filter

506 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Dataangrepet mot Hydro

  Nasjonalt cyberkrimsenter (NC3) ved Kripos har siden 20. mars etterforsket et større dataangrep mot Hydro.

 2. Politiets systemer fungerer som normalt

  Politiet opplevde tirsdag morgen problemer med pålogging og treghet i sine systemer. Politiets systemer og publikumstjenester fungerer nå som normalt. Politiets IKT-tjenester følger situasjonen nøye.

 3. IKT-problemer i hele politi-Norge

  Store deler av politiets IKT-systemer er nede tirsdag morgen. Politiets beredskap er ikke berørt, men flere av publikumstjenestene fungerer ikke. Problemet gjelder hele politi-Norge.

 4. Narkotikatall 2019: Store mengder kokain og opioidhaldige legemiddel

  For første gong sidan 2014 har talet på narkotikasaker auka samanlikna med tidlegare år. I første halvår er det registrert 12 945 narkotikasaker, som er 8,5 % fleire saker enn i same periode i fjor.

 5. DU har ansvaret!

  Tusenvis av førsteklassinger og unge skolelever ser nå frem til å starte skoleåret. Det betyr at mange små vil ferdes i trafikken på vei til og fra skolen. For de aller yngste kan det være en spesiell...

 6. Håndteringen av terrorhendelsen skal evalueres

  Det blir en ekstern evaluering av politiets og PSTs håndtering av angrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum forrige helg.

 7. Status for prosjektet nye pass og nasjonale ID-kort

  Nye pass og nasjonale ID-kort er forsinket, men planen er fortsatt å levere innen utgangen av 2020. Sikkerheten for norske pass er likevel styrket gjennom andre tiltak.

 8. Feil om politireformen

  Det er naturlig at politireformen er tema i valgkampen. I debatten er det de siste dagene dukket opp noen feil som må korrigeres og nyanseres.

 9. Mistenkelig dødsfall på Vinstra

  Torsdag kveld ble en mann i midten av 60-årene funnet død i sin bolig på Vinstra. En person er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

  • Etterforskning
 10. Varetektsfengslet etter frihetsberøvelse, politiet ber om tips

  De to mennene som er siktet for frihetsberøvelse ble torsdag ettermiddag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud i Drammen tingrett. Politiet ber om tips i etterforskingen av saken.

 11. 50 personer etterforsker drapet og terrorhandlingen i Bærum

  50 personer i Oslo politidistrikt jobber med å etterforske drapet og terrorhandlingen i Bærum, lørdag 10. august. Det har vært jobbet døgnet rundt siden lørdag ettermiddag.

 12. Idrettsdommar sikta

  Vest politidistrikt tok i byrjinga av juli imot ei melding frå Norges Fotballforbund (NFF) mot ein av deira dommarar, ein mann i slutten av 20-årene busett i Bergen. Vi har også tatt imot ein melding frå...

Presenting page 0 By 34