Filter

253 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Klager på politiet i 2022

  Politiet mottok 1079 klager fra innbyggerne i 2022 – en nedgang på to prosent fra året før. Over en femårs periode holder antall klager seg stabilt.

 2. Evalueringsutvalget etter 25. juni kommer med flere anbefalinger

  Politiets sikkerhetstjeneste (PST) og Politidirektoratet (POD) fikk torsdag overlevert rapporten fra evalueringsutvalget etter angrepet 25. juni i fjor. Utvalget ble oppnevnt som et eksternt og uavhengig...

 3. Rapporten fra 25. juni-utvalget er klar

  Klokken 12.00 legger utvalget som fikk i oppdrag å evaluere PSTs og politiets håndtering av skytingen i Oslo den 25. juni i fjor frem sin rapport på Politihøgskolen.

 4. Mottok over 1000 uregistrerte våpen

  Det var mange sørlendinger som benyttet våpenamnestiet til å levere inn uregistrerte våpen. Totalt fikk Agder politidistrikt inn 1062 våpen.

 5. Status på drapssaken i Kristiansund

  Møre og Romsdal politidistrikt har i dag gitt en oppdatering på etterforskningen på drapssaken i Kristiansund i form av en pressemelding.

 6. Pride - styrken i inkludering og mangfold

  Pride minner oss om å fortsette å jobbe for å skape et samfunn der mennesker kan leve uten frykt for diskriminering, hat eller vold på grunn av deres seksuelle orientering eller kjønnsidentitet. Det er...

 7. En person siktet for drap - fengslingsmøte i dag

  Torsdag 1. juni rett før midnatt, fikk politiet en melding fra helse om funn av alvorlig skadet person. Det ble foretatt livreddende førstehjelp, men livet var ikke til å redde.

 8. Funn av død person i vatnet Leirin

  Torsdag kveld hentet dykkere opp en død person fra vatnet Leirin i Valdres.

 9. Funn av død person på Lillehammer

  Politiet fant torsdag en død person i området ved Balbergkampen i Lillehammer. Vedkommende som er funnet passer beskrivelsen til savnede Eivind Sporaland (22).

Presenting page -1 By 17