Filter

502 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Informasjon om støttesentre oversatt

  Informasjon om Støttesenter for kriminalitetsutsatte er oversatt til ni språk, slik at tilbudet kan bli kjent for enda flere.

 2. En person omkom etter arbeidsulykke

  En person omkom etter en arbeidsulykke på Mjåvann i Kristiansand torsdag morgen. Den omkomne, en mann, var en svensk statsborger.

 3. Politiet etterforsker dødsfall etter vold mot eldre mann

  En mann i 40-årene fra Midt-Telemark er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en eldre mann ble fraktet til sykehus med skader. Mannen døde etter noen ukers sykeleie.

 4. Bekymret over ruskjøring til sjøs

  Så langt i sommer har Agder politidistrikt kontrollert 1300 båtførere. 33 personer er anmeldt for å ha kjørt med promille over 0,8.

 5. Person omkom i motorsykkelulykke

  En person er bekreftet omkommet etter en motorsykkelulykke i nærheten av Breland stasjon i Marnardal kommune i Vest-Agder mandag ettermiddag.

 6. Feil rettet

  I dag morges hadde vi en teknisk feil i våre systemer som førte til at det i en periode i morgentimene ikke var mulig å utstede pass eller nødpass.

 7. En person omkom i ulykke

  En person omkom da en brannbil under utrykning kjørte av veien på Omland i Kvinesdal i Vest-Agder. To andre personer ble lettere skadet i ulykken.

 8. Foreldrepar siktet for grov vold mot baby

  Sør-Øst politidistrikt har siktet et foreldrepar for overtredelse av straffeloven § 274 annet ledd, betydelig grov kroppsskade mot parets felles 11 uker gamle barn, opplyser påtaleansvarlig Per Thomas...

 9. Live streaming-siktelse i Troms, aksjonerte på Filippinene

  Troms politidistrikt har sikta en person for en rekke grove seksuelle overgrep mot barn under 14 år i form av "live streaming". Etterforskninga har ført til at politiet på Filippinene gjennomførte en vellykka...

 10. Elektrosjokkvåpen avfyrt 16 ganger

  Politiets prøveprosjekt med bruk av elektrosjokkvåpen har nå pågått i et halvt år. Her er oversikt over bruk og trusler om bruk i distriktene som prøver dette ut.

 11. KOM anbefaler styrket samordning

  Koordineringsenheten for ofre for menneskehandel (KOM) anbefaler en styrket samordning av arbeidet mot menneskehandel og en mer effektiv organisering av bistanden til mulige ofre for menneskehandel. Det...

 12. Politiets sjøtjeneste 2019 i Møre og Romsdal

  Fritidsbåtaktiviteten og volumet av fritidsbåter fortsetter å øke. Politiet ønsker å være synlig ute med egne båter i sommer, og går om bord i samarbeid med andre instanser der vi utnytter felles ressurser...

 13. PU i rask omstilling

  Etter fase 1 av nedbemanningsprosessen slutter 71 ansatte i Politiets utlendingsenhet (PU). Dette er første gang i etatens historie at det er gjennomført en så omfattende styrt nedbemanningsprosess.

 14. Ikke nok å telle hoder

  Dagbladet skrev tirsdag 21. mai at "Storbyene suger til seg politi mens halve landet taper". Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at det har endra seg hvilken kommune årsverkene i politiet hører heime...

  • Nærpolitireform
Presenting page 6 By 34