Filter

267 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Farlig stoff kommet til rette

  Ett hetteglass med stoffet Eutasol som ble stjålet fra en veterinærklinikk i Kristiansand natt til tirsdag, er kommet til rette. Medikamentet ble innlevert anonymt til politiet torsdag ettermiddag.

 2. Frigir navn etter dødsulykke

  Det var 65 år gamle Torbjørn Eikeland som døde da hjullasteren han satt i, havnet i sjøen i Risør mandag ettermiddag.

 3. Flere store narkotikabeslag i Vesterålen

  I løpet av de siste månedene har politiet i Vesterålen gjort flere store beslag av narkotika i Vesterålen. Totalt dreier det seg om i underkant av 2,3 kg amfetamin, noe som tilsvarer en gateverdi på anslagsvis...

 4. Frigivelse av navn på de drepte i Sørfold

  Det var Elin Nordhei Bordi, 46 år og Terje Åsmund Nordhei, 46 år som ble funnet drept i sitt hjem i Sørfold kommune, første nyttårsdag.

 5. Oppdatering vedr. drapssak i Gudbrandsdalen

  Den siktede mannen ble mandag avhørt. Han har erkjent å ha drept kvinnen men har ikke tatt stilling til spørsmålet om straffeskyld.

 6. Døde etter antatt arbeidsulykke

  En mann er bekreftet død etter det som fremstår som en arbeidsulykke i Risør.

 7. Status i etterforskningen – drapene i Sørfold

  Politiet har kommet godt i gang med etterforskningen etter at tre personer ble funnet døde og en person skadd på en privatadresse i Sørfold kommune, første nyttårsdag. Etterforskningen så lang har styrket...

 8. Oppryddingen pågår – vis hensyn

  Torsdag og fredag vil det pågå opprydding langs veiene etter det store snøfallet i Agder. Dette vil kunne føre til nedsatt hastighet på E18 og på fylkeskommunale og kommunale veier.

 9. Oppfordrer til å la bilen stå også torsdag morgen

  Værprognosene gjør at politiet, Statens vegvesen og fylkeskommunen anmoder innbyggerne i Agder om å fortsatt la bilen stå utover kvelden og torsdag morgen.

Presenting page 6 By 18