Filter

463 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.

463 hits

 1. Menneskehandel i Norge

  Kripos legger i nå fram rapporten «De kriminelle aktørene bak menneskehandel i Norge - et situasjonsbilde basert på politiets kilder». Kripos ønsker med rapporten å bidra til økt kunnskap om menneskehandel...

 2. Bevæpning på Oslo Lufthavn Gardermoen forlenges

  Justisdepartementet gir samtykke til at den midlertidige bevæpningen på Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL) kan forlenges i inntil åtte uker.

  • Bevæpning
 3. Rekordleveranse av nye patruljebiler

  I revidert nasjonalbudsjett høsten 2017 ble politiet tildelt ekstrabevilgninger til innkjøp av nye patruljebiler før nyttår. Resultatet er at 63 nye patruljebiler nå er levert til politidistriktene fra...

 4. Nyutdannet politi kommer i jobb

  Tre av fire nyutdannete fra 2017-kullet er i jobb i politiet ved årsskiftet. Dette er en solid økning fra tredje kvartal 2017. Av kullet som gikk ut i 2016 er nå 93 % i jobb i etaten.

  • Bemanning
 5. To varslingssaker behandlet i Sør-Øst politidistrikt

  Politidirektoratet mottok i juni 2017 klager fra to medarbeidere i Sør-Øst politidistrikt. Klagene ble senere vurdert som varsler på bakgrunn av sin karakter. Varslene dreide seg særlig om forhold knyttet...

 6. Politiets teori om Jemtland-saken

  Innlandet politidistrikt bekrefter at den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Janne Jemtland ble skutt og påført en dødelig skuddskade, og at hun døde den 29. desember 2017.

 7. Ny dom i Tysfjord-sakene

  Mannen i 50-årenes som i begynnelsen av januar stod tiltalt i Ofoten tingrett for ha forgrepet seg på en kvinne med nedsatt kognitive evner, har i dag blitt dømt til 4 års fengsel.

 8. Finnmark politidistrikt har sluttført organiseringen

  Før sommeren vil alle de 12 politidistriktene få på plass endelig organisasjon, med nye geografiske enheter. Torsdag 1. februar ble nye Finnmark politidistrikt satt i drift.

  • Nærpolitireform
 9. Riksadvokaten tok ikke klage til følge

  I forbindelse med dødsfallet på Ragnhild Camilla Sandvold, som ble funnet død i en fryseboks i Søgne i 1999, har Riksadvokaten nå avslått klagen som var fremsatt fra pårørende.

Presenting page 7 By 47
 1. Previous
 2. 1
 3. 5
 4. 6
 5. 7
 6. 8
 7. 9
 8. 47
 9. Next