Filter

199 results are available. Use keyboard or swipe gestures to navigate.
 1. Får bistand til demolering av ammunisjon

  Agder politidistrikt får bistand av Sjøforsvaret ved Minedykkerkommandoen (MDK) til å demolere ammunisjon fra 2. verdenskrig.

 2. Telefonsvindel med politiets telefonnummer brer om seg

  En telefonsvindler som utga seg for å være fra politiet fikk en dame i 60-årene til å oppgi bankdetaljer, for så å overføre 750.000 kroner fra kontoer hun disponerte. Slike spoofing-svindler over telefon...

 3. Utilsiktet skudd løsnet i Bodø

  Politiet i Nordland har nettopp sendt ut følgende pressemelding:

 4. Evalueringsrapporten om varslingen i våpensaken er klar

  Politidirektoratet ga i juni advokatfirmaet Haavind i oppdrag å gjennomgå håndteringen av varslingssaken knyttet til våpensaken som ble omtalt i media tidligere i år. Evalueringsrapporten er nå...

 5. Politiet ønsker tips om savnet person i Ålen

  Politiet ønsker tips fra publikum i forbindelse med søk etter Joar Aspås som er meldt savnet i Ålen i Trøndelag.

 6. Nødetatene i Oslo gjennomfører øvelse med PLIVO-scenario

  Helse, Brann og Politi gjennomfører årets PLIVO-øvelser (Pågående livstruende vold) i området Majorstua/Frogner de fire neste torsdagene fra kl. 9.30 – 12.30. Publikum vil kunne se mye synlig bevæpnet...

 7. Ukrainske flyktninger fornøyd med politiet

  Ukrainske flyktninger er stort sett veldig fornøyd med mottakelsen i Norge, og mange ser for seg å bli værende. Politiet får gode tilbakemeldinger for sin service-innstilling i ny undersøkelse.

 8. Mann skutt av politiet i Rælingen

  Politiet rykket natt til lørdag ut etter å mottatt melding om skyting i Rælingen, hvor det ble en skuddveksling mellom politiet og en mann i midten av 20-årene.

 9. Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Verdal

  Politiet mottok melding kl.22:36 torsdag 3. november om funn av død person utendørs på en privat adresse i Verdal. Den avdøde er en mann i 30-årene hjemmehørende i Verdal.

 10. IT-folk rangerer politiet på fjerdeplass

  I Universums årlige undersøkelse er politiet på fjerdeplass på listen over landets mest attraktive IT-arbeidsgivere for yrkesaktive – og dermed best i offentlig sektor.

Presenting page 7 By 14